00 Pocket Box (Royal Queen Seeds)

(1)

Goede curing en opslag maakt of breekt de smaak en het effect van cannabis. Met de Curing Pocket Box van RQS kun je je toppen de optimale curing- en opslagcondities geven voor de beste smaken en effecten. Zelfs onderweg! De 00 Pocket Box, gemaakt van cederhout, heeft precies het juiste formaat zodat het handig in je zak past. Het bevat bovenop een uitschuifbaar deksel en een zeefbakje onderin.

29,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - 00 Pocket Box: Optimale Curing & Opslag

Van zaad tot oogst hoogwaardige cannabis kweken is één ding. Vervolgens heb je namelijk fatsoenlijke curing en opslag nodig. Tenminste, als je het maximale uit de smaak en het effect van je toppen wilt halen. De 00 Pocket Box van Royal Queen Seeds zorgt dat je cannabis in perfecte staat blijft. Elke keer weer.

De Optimale Manier Om Je Cannabis Te Curen En Bewaren

Curing speelt een voorname rol bij de smaak en het effect van cannabis. Een zorgvuldig curingproces kan de kwaliteit van het uiteindelijke product maken of breken. Na het kweken van zaad tot oogst en de wekenlange zorg voor je dierbare plantjes moet je de beste omstandigheden garanderen. Pas dan kun je van de optimale smaak en effecten genieten.

De 00 Pocket Curing Box van RQS is de ideale oplossing waarin je je wiet in perfecte staat kunt houden, zelfs als je onderweg bent. Het is gemaakt van cederhout. Daarbij heeft het precies het juiste formaat om gemakkelijk in je zakken te passen. De twee uitschuifbare klepjes worden stevig op hun plek gehouden met magneten. Op deze manier heb je altijd je kleine, persoonlijke voorraad op zak. Bovendien weet je dat deze veilig en ongeschonden blijft.

Het onderste klepje van de 00 Pocket Curing Box dient als een zeefbakje waarin je alle heerlijke trichomen kunt opvangen. Het bovenste deksel draagt trots het RQS Logo in het zwart.

Reviews (1)
  (1)
  22/Nov/2019

  Au Top
  Tout est dans le titre , le pocket box il est vraiment génial , bonne finition du bois Je le recommande a tous Très bonne contenance Les aimants tiennent vraiment bien , R.A.S

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
00 Pocket Box (Royal Queen Seeds)
00 Pocket Box (Royal Queen Seeds)
00 Pocket Box (Royal Queen Seeds)
00 Pocket Box (Royal Queen Seeds)
00 Pocket Box (Royal Queen Seeds)
00 Pocket Box (Royal Queen Seeds)