Trichoscope TSM-30

(29)

Trichoscope is de draagbare wiet microscoop (30x) om je cannabis van dichtbij te bekijken. Alleen met vergroting kun je bepalen of het de juiste tijd is om te oogsten. Trichoscope is de zakmicroscoop voor wiet die je een glashelder beeld geeft van de waardevolle harsklieren. Dit handige toestel kun je ook gebruiken om microscopische gevaren te detecteren, die je met het blote oog lastig ziet.

7,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (29)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Trichoscope: Een Professionele Close-Up Van Je Cannabis

Of je cannabis nu binnen of buiten teelt, een hoogwaardige microscoop is van onschatbare waarde. De Trichoscope is er eentje van zakformaat met 30x vergroting, speciaal voor wiet. Het apparaat is licht, compact en zelfs uitgerust met Led lamp en kun je meteen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is de loep eruit trekken en de lens dicht tegen je toppen houden voor een scherp beeld van dichtbij.

Met het blote oog inschatten of je cannabis rijp is voor de oogst is een echte beginnersfout. Zeker, de mens heeft het duizenden jaren zonder microscopen gered. Het is echter niet langer nodig om als holbewoner te telen. De Trichoscope is eenvoudig in gebruik en een onmisbare tool voor de hedendaagse cannabis connaisseur. Door hiermee op de hars in te zoomen, kun je zien of de trichomen rijp zijn (een mix van troebele en amberkleurige topjes), of onrijp (grotendeels helder). De microscoop biedt je dan ook de zekerheid die je nodig hebt op het meest cruciale moment van de cannabisteelt.

Cannabisplanten kunnen binnen en buiten geteisterd worden door allerlei microbiële rottigheden en kriebelende kruipdiertjes. Met de Trichoscope kun je ook insecten en pathogenen detecteren die te klein zijn voor het blote oog. Het visueel inspecteren van planten is een veelgebruikte gewoonte onder cannabiskwekers. De Trichoscope gebruiken om je planten te controleren, kan je helpen plagen uit te schakelen, voordat je tuin geïnfecteerd raakt. Als je cannabis van topkwaliteit wilt kweken, helpt de Trichoscope je een ware connaisseur te worden. Alleen diamanten en dikke wiettoppen zijn goed genoeg.

Reviews (29)
  (29)
  28/Jul/2020

  Trichoscope x30 :)
  Great !

  08/Jul/2020

  Very good for that Price
  For it´s Price its a very nice gadget. It has a little lamp to better see the trichomes.

  01/Jun/2020

  Pas assez puissant
  Le zoom X30 ne permet pas vraiment de voir les trichomes. Mieux vaut se tourner vers un X45 minimum.

  23/Mar/2020

  Small but works
  A little smaller as expected, however it does the job and comes with a built-in LED. Tip for Zamnesia: offer a more expensive model? I would've bought it.

  12/Feb/2020

  conforme
  conforme as l article et envoi rapide

  19/Dec/2019

  tool for the trade
  this tool works awesome, its even waaaaaaaaaaaaaaay beter as the ones you find on aliexpress. can take nice pics with it too ;)

  16/Dec/2019

  In meinen Augen nur Spielzeug!!!!
  In meinen Augen nur Spielzeug!!!! Ich kann nicht viel erkennen!! Aber was soll man erwarten bei dem Preis???

  30/Oct/2019

  Beste Lupe
  Ich schwöre diese Lupe ist so ziemlich die beste die ihr bekommen könnt. Die Linse ist relativ groß was das Betrachten der Blüten angenehmer macht, lasst euch nicht davon irritieren das Sie bloß 30x hat und andere 60x oder mehr.

  30/Sep/2019

  Works good & Cheap
  Works Fine, Easy to use, Battery's included, Light works. Good product.

  27/Sep/2019

  Great product
  It is exactly what described. It help to find best moment to cut down your plant. I love it

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Trichoscope TSM-30
Trichoscope TSM-30