Bubblelicious (Nirvana) feminized

(3)

Bubblelicious is ontwikkeld in het Midden-Westen van de Verenigde Staten en naar Nederland gebracht in de jaren 90 voor verdere verfijning. Ze groeit krachtig en heeft een bloeitijd van ongeveer 8-10 weken. Bubblelicious is vooral harsachtig en super aantrekkelijk! Sommige fenotypen hebben zelfs de kenmerkende smaak en geur van kauwgom.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bubblelicious is een zoet lid van de White familie met een “roze” aroma en smaak

Bubblelicious, ook bekend als Bubble Gum, heeft over het algemeen niet enorm veel takken, maar soms is zij elastisch en ontwikkelt zich tot een lage tot gemiddeld hoge plant. De Bubblelicious is oorspronkelijk gekweekt in het Midden-Westen van de Verenigde Staten (namelijk Indiana) en uiteindelijk, na een tussenstop in New England, naar Nederland gekomen voor verdere verfijning. Na meedere generaties is deze stabiele gefeminiseerde Bubble Gum, met haar typische zoete geur en euforische high gekweekt. Het aroma doet echt denken aan de “roze” kauwgom.

Dit is een Indica dominante gefeminiseerde soort, die krachtig groeiende planten produceert. Na een bloeiperiode van ongeveer 8-10 weken is zij klaar voor de oogst. Deze soort is bedoeld voor de binnenteelt en produceert compacte toppen die volledige bedekt zijn met kirstallen. In een SOG-omgeving, kan zij wel een gemiddelde behalen van 400-500 gr/m. Met haar hoge THC niveau en spierontspannend effect, kwalificeert zij zichzelf voor medicinaal gebruik en ze levert een sterke, ontspannende en rustgevende lichamelijke buzz.

Bubblelicious is een van de weinige varianten die niet gekruist is met andere genen om haar te verbeteren, maar gekruist is met haar eigen soort om een definitief resultaat te behalen. Ze is eigenlijk een Indica plant met grote bladeren en een donkergroene kleur, maar ze heeft ook kenmerken van Sativa fenotypes. Twee fenotypes zijn de sterke groei en korte afstand tussen de toppen, vergelijkbaar met Sativa varianten. Deze prachtige dame heeft superzoete toppen en is daarom perfect voor kwekers die op zoek zijn naar een smakelijke en krachtige plant.

Bubblelicious (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Big Bud x Skunk 1
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 18%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    15/Apr/2022

    Impressionnantes
    Plantes vigoureuses, rapides, faciles et prometteuses !

    A. P.
    20/May/2019

    buona
    cresce rapida e di buona qualita'

    D. M.
    30/Jun/2014

    Top Qualität !! Sehr zufrieden!!!
    Alle Samen super gekeimt.Super Quali!!!

    G. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubblelicious (Nirvana) feminized
Bubblelicious (Nirvana) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.