Master Kush (Nirvana) feminized

(3)

Master Kush (feminized) van Nirvana Seeds is een eenvoudig te kweken, meervoudig bekroonde variant, die is ontstaan ??door het kruisen van twee Kush soorten. Wat dacht je van een halve kilo wiet binnen een zeer korte tijd?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Nirvana Seeds - Master Kush: Twee Kush soorten verenigd

Master Kush door Nirvana Seeds is een bekroonde soort met een hoge opbrengst en een hoog THC gehalte. Master Kush is geoptimaliseerd voor binnenteelt, maar als je in een stabiel, warm (Mediterraan) klimaat woont, kan je geweldige resultaten bereiken. De plant heeft een goede weerstand tegen schimmels en ongedierte en ze ontwikkelt zich tot een middelgrote plant in een typisch kerstboom vorm.

Master Kush (feminized) van Nirvana Seeds heeft een vrij discrete geur en ontwikkelt een lange, grote, centrale top en een overvloedige hoeveelheid secundaire knoppen. De toppen zijn volledig bedekt met een witte baard en hebben, wanneer gedroogd, een THC gehalte van 15-20%.

Master Kush door Nirvana Seeds heeft een bloeitijd van 7-9 weken en kan een gemiddelde oogst van 400-500g / m² leveren in een SOG setup. Het eindproduct heeft een doordringende, aardse smaak en brengt een mooie verheffende high en lichamelijke buzz.

Master Kush (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Hindu Kush x Skunk 1
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    12/Oct/2023

    Lecker
    Master Kush bin ich jetzt viele Jahre treu. Ich achte bei der Ernte auf Qualität und nicht auf Quantität, d.h. ich ernte recht früh und habe dadurch ein unvergleichbares High, Super lecker im Geruch und im Geschmack. Empfehlenswert für Jedermann und zudem benötigt Master Kush im vergleich zum Amnesia Haze oder Silver Haze mindestens eine Woche bis zehn Tage weniger Zeit zur Ernte.

    W. N.
    12/Mar/2020

    superschnelle lieferung
    perfekte qualität, 100% Keimungsrate

    S. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Master Kush (Nirvana) feminized
Master Kush (Nirvana) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.