Lemon OG Haze (Nirvana) feminized

(1)

Nirvana's Lemon OG Haze is behoorlijk spectaculair uitgevallen. Voor deze hybride kruiste Nirvana een van haar klassiekers, Haze 1, met de hoogproductieve Lemon OG. Het resultaat is een uitmuntende, feminized soort die overtuigt met enorme opbrengsten, grote en sappige toppen en een geweldige smaak. De high van deze sativa dominante hybride is energiek en opwekkend, maar mooi in balans.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Lemon OG Haze: Enorme opbrengsten en smakelijk, opwekkend effect

We hebben Nirvana's autoflowering variant van deze soort vorig jaar mogen aanschouwen en waren behoorlijk onder de indruk. Met deze nieuwe creatie, Lemon OG Haze, heeft Nirvana zichzelf wederom overtroffen. Dit is de feminized versie van de soort, waarvoor Nirvana een volle Lemon OG nam om deze te kruisen met een van haar klassiekers, Haze 1. Lemon OG Haze is een winstgevende soort met een prachtige opwekkende en gebalanceerde high. Tel daar haar fruitige, pittige en citrusachtige smaken bij op en je hebt een smakelijke ervaring om heel vrolijk van te worden.

Met haar ver uit elkaar geplaatste, smalle bladeren, zal Lemon OG Haze niet verbergen dat ze voornamelijk sativa genen bezit. Haar grote postuur en de grote ruimte tussen de internoden is nog zo'n zichtbare sativa eigenschap van Lemon OG Haze. Ze ontwikkelt een grote hoofdcola, met een overvloed aan sappige zijtoppen.

Lemon OG Haze, met haar pittige en fruitige aroma, herinnert ons duidelijk aan een aantal van de Las Vegas Skunk varianten, waar ze haar invloed vandaan heeft. Haar smaak doet denken aan ananas, met wat friszure vleugen citrus. Het effect is een mooi gebalanceerde, lichamelijke high die opwekt en activeert, maar tegelijkertijd ook ontspant. Dit is duidelijk wederom een succesvolle soort van Nirvana!

Lemon OG Haze (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Lemon OG x Haze 1
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 19%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon OG Haze (Nirvana) feminized
Lemon OG Haze (Nirvana) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.