SleepWell van OmniMind

(3)

De makers van OmniMind No.1 presenteren SleepWell, een nieuwe formule die helpt bij het reguleren van je slaapcyclus. Zo krijg je een goede en diepe slaap. OmniMind SleepWell combineert verschillende natuurlijke stoffen die de nachtrust bevorderen, alles in één gebalanceerde en effectieve formule. Laat je lichaam en geest ontspannen met OmniMind SleepWell, zodat je weer fris wakker wordt!

27,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

OmniMind - SleepWell: Effectieve en Natuurlijke Slaaphulp

OmniMind, de makers van de populaire nootropische OmniMind No.1, weten dat een geoptimaliseerde geest gedurende de dag belangrijk is. Maar ze weten ook dat een goede nachtrust net zo cruciaal is. Een goede en rustgevende slaap 's nachts laadt je lichaam en geest op. Zo ben je ’s morgens weer fris en kun je de hele dag optimaal functioneren.

Helaas kan onze moderne levensstijl soms onze slaapcyclus verstoren. Misschien werk je 's avonds laat op je computer of heb je een aantal nachten gefeest. Wanneer onze slaapcycli uit de pas lopen, kunnen we problemen hebben met in slaap vallen. We krijgen dan niet de rust die ons lichaam nodig heeft. En daarbij komt OmniMind SleepWell van pas!

OmniMind SleepWell helpt je weer de juiste hoeveelheid slaap te krijgen. In tegenstelling tot andere slaapmiddelen en soortgelijke supplementen, bevat OmniMind SleepWell een combinatie van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen. Deze werken met elkaar samen voor maximale effectiviteit. Naast melatonine, een hormoon dat van nature de slaapcyclus reguleert, bevat het ook GABA (gamma-aminoboterzuur). Dit is een remmende neurotransmitter van het zenuwstelsel. Onderzoek heeft aangetoond dat een gebrek aan GABA kan leiden tot rusteloosheid. Daarbij is het moeilijk de spieren te ontspannen.

Daarnaast bevat OmniMind SleepWell de kamillebloem, die bekend staat om haar kalmerende en verzachtende eigenschappen. Ook zit er passiebloem en citroenmelisse in. Dankzij deze synergetische ingrediënten kan OmniMind SleepWell je lichaam en geest op natuurlijke wijze ontspannen. Zo ervaar je weer een goede nachtrust. OmniMind SleepWell bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Het reguleert je slaap zonder farmaceutische of chemische stoffen.

AANBEVOLEN DOSERING

Neem 30 minuten voordat je gaat slapen 2 capsules in.

WAARSCHUWING

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bewaren op een donkere plaats op kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Niet innemen in combinatie met alcohol wanneer je van plan bent om te rijden of machines te bedienen. Dit voedingssupplement is niet bedoeld om ziektes te genezen. Vraag een medisch professional voor gebruik om advies als je een ziekte hebt of medicijnen inneemt.

BEVAT

40 capsules

OMNIMIND SLEEPWELL: SAMENSTELLING

GABA (gamma-aminoboterzuur): 600mg
Kamillebloem extract: 200mg
Passiebloem: 200mg
Citroenmelisse: 200mg
Melatonine: 3mg

Aantal capsules 40

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  12/Nov/2018

  sterke werking
  sterke werking, ben er aardig van weg. niet nemen voor een hazeslaapje van 2 uur. wel als je 6 - 8 uur gaat slapen

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
SleepWell van OmniMind
SleepWell van OmniMind
SleepWell van OmniMind
SleepWell van OmniMind
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.