Auto JH (Original Sensible) feminized

(1)

Jack Herer is waarschijnlijk de beroemdste en meest gewilde cannabisvariëteit, en een automatische versie van zo een uitschieter is gewoon een must voor ieder serieus zaadbedrijf. En Auto JH van Original Sensible Seeds is een voorbeeldige implementatie van de creatie van zo een soort. Goede opbrengsten, rijke smaak en een superbe high die haar een must maakt voor alle Sativaliefhebbers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Auto JH: De automatisch bloeiende versie van Jack Herer

Jack Herer is onmiskenbaar een van de meest gewilde en beroemdste cannabissoorten ter wereld, en ieder serieus zaadbedrijf moet gewoon zo een kopstuk in zijn bedrijf hebben. En Original Sensible Seeds heeft met hun Auto JH een geweldige implementatie gecreëerd van een automatische Jack Herer.

Het enige nadeel is dat je nogal lang moet wachten voordat je kunt oogsten, maar er is niets wat een ware Sativaliefhebber niet zo kunnen doorstaan voor zo'n hoogkwalitatieve variëteit - en 9-10 weken tussen ontkieming en oogst is nog steeds uitstekend als je het vergelijkt met andere door Sativa gedomineerde soorten. Trouwens, Auto JH is nu niet bepaald veeleisend, dus zelfs beginners kunnen genieten van deze exceptionele variëteit.

De kracht is gewoon fantastisch, 15% van de oogst is pure THC, en de rook van de goed uitgeharde toppen zet je geest in een lift en drukt op de knop voor de daketage van opgetogenheid en laat je dan voorlopig niet meer naar beneden komen.

Als je haar in een kweekruimte kweekt, bereikt Auto JH een hoogte van slechts 70-100 cm, maar aan het eind van haar bloeiperiode zullen je ogen begroet worden door vele, massieve, lange en dichte bloemclusters die volledig bedekt zijn met trichomen, en je reukzin zal je neusvleugels laten applaudisseren voor de aangenaam pittige en houtige geur. Je kunt voor wat betreft de oogst alles tussen 300-400 g/m² verwachten.

Als je haar buiten kweekt, zullen de nogal kleine planten van slechts 90-140 cm met hun niet al te intense geur een geweldige keus vormen voor guerillaplantages, waar de robuustheid de planten de mogelijkheid biedt om van april tot en met november te kunnen groeien. Een gemiddelde oogst in de buitenkweek loopt op tot 30-45 g/plant.

Auto JH (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Jack Herer x Ruderalis
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    25/Apr/2022

    Sehr guter Strain, für outdoor sehr gut geeignet
    Ich habe nur mit Sonnenlicht gearbeitet und da es im März noch zu schattig war ,sind sie auch nicht allzu groß geworden. Aber nun in der Blütephase hat und mehr Sonne geht es ab..

    P. W.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto JH (Original Sensible) feminized
Auto JH (Original Sensible) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.