Auto OG Kush (Original Sensible Seeds) feminized

OG Kush is een van de meest succesvolle soorten van deze tijd. De unieke smaak past perfect bij de krachtige effecten, die een toestand opwekken van unieke ontspanning in het hele lichaam, terwijl tegelijkertijd de geest een droomachtige euforie bereikt. Original Sensible Seeds kruiste OG Kush met Ruderalis, waarna een autoflowering versie ontstond met een levenscyclus van 65-75 dagen.

21,99 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 21.99
 • Aantal zaden: 3 € 21.99
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible Seeds - Auto OG Kush: De snelste manier om de legende te kweken

Ocean Grown Kush is een Californische klassieker, die ervan verdacht wordt een hybride te zijn van ChemDawg, Lemon Thai en Pakistani Kush. De genetische achtergrond en geschiedenis van OG Kush is omhuld met niet-geverifieerde verhalen, waardoor er een mysterieuze sfeer hangt rond deze legendarische soort. Het is echter een feit dat deze variant geliefd is bij rokers over de hele wereld, wat een van de redenen is dat Original Sensible Seeds besloot hun eigen, autoflowering versie te kweken, door OG Kush te kruisen met een handgeselecteerde Ruderalis.

Auto OG Kush zal haar korte levenscyclus voltooien in 65-75 dagen vanaf zaad en produceert binnen een opbrengst tot 400g/m². Planten blijven compact en de algemene hoogte varieert van 60-120cm, zowel binnen als buiten. Buitenkwekers, met een mooi en zonnig plekje, zullen planten zien die iets groter zijn en ongeveer 50-100g per plant oogsten. Auto OG Kush is eenvoudig te kweken en kan succesvol worden gekweekt door beginners met weinig of geen ervaring. Beperkte kweekruimtes, zoals kleine tenten, balkons of een zonnig plekje in de tuin, zijn allemaal denkbare scenario's en zullen goede resultaten laten zien.

Het effect van OG Kush is een combinatie tussen het gevoel van euforisch geluk, gemengd met een krachtige, lichamelijke stone. Het is niet onwaarschijnlijk af te drijven in een toestand van complete ontspanning, waar vaak ook de zogeheten "couch-lock" bij hoort en het complete gebrek aan motivatie om ook maar een vinger te verroeren. Consumptie overdag is wel mogelijk, maar het kan onrealistisch zijn nog veel lichamelijke activiteit te verwachten na consumptie.

Auto OG Kush van Original Sensible Seeds is de ideale soort voor diegenen die OG Kush wiet willen produceren in een zeer kort tijdsbestek. Beginners en ervaren kwekers zullen versteld staan over de snelheid waarmee deze soort zich ontwikkelt van zaad tot oogst, terwijl er krachtige wiet wordt geproduceerd die qua effecten absoluut zal overtuigen.

Genetica Indica-dominant
Ouders OG Kush x Ruderalis
Bloeitijd 65-75 days
Opbrengst Indoor 400 g/m2
Opbrengst Outdoor 50-100 g/plant
Hoogte (Indoor) 60-120cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto OG Kush (Original Sensible Seeds) feminized
Auto OG Kush (Original Sensible Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.