Blueberry Ghost OG (Original Sensible) feminized

(2)

Original Sensible Seeds is nooit tevreden met de status quo. Daarom hebben de breeders een van hun favoriete soorten gemoderniseerd; Blueberry OG. In plaats van OG Kush, is een Colorado Ghost OG gekruist met hun uitmuntende Blueberry. De resultaten: een verbeterde opbrengst, lekkerdere smaak en meer trichomen. Je oogst ijzige toppen na een bloei van 8-9 weken. 

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Blueberry Ghost OG: IJzige toppen met tot wel 22% THC

De breeders bij Original Sensible Seeds verbeteren continu hun soorten. Met trots presenteren ze nu Blueberry Ghost OG, de nieuwe en opgeknapte versie van Blueberry OG. De standaard OG Kush is vervangen door Colorado Ghost OG. Daarmee is de soort verrijkt met een verbeterde opbrengst en een complexere smaak.

Blueberry Ghost OG is een 60% indica-dominante soort. Ze voltooit haar korte bloeiperiode daarbij in 8-9 weken. De oogst is hoger in vergelijking met haar voorganger. Binnen oogsten gewiekste kwekers ongeveer 500g/m². Buitenboeren met groene vingers halen echter een indrukwekkende buit binnen van 800g/plant. Kwekers zijn ongetwijfeld ook buitengewoon tevreden met de bizar ijzige toppen. Een witte laag trichomen decoreert daarbij de paarse tinten van Blueberry, wat alvast een voorproefje is van haar superieure kracht. Uiteindelijk bevatten de "geestachtige" toppen van deze soort ongeveer 18-22% THC.

OG Kush vervangen door Colorado Ghost OG vertaalt zich naar complexere smaken en geuren. Blueberry Ghost OG smaakt dan ook opwindender dan de vorige versie. Ze biedt daarbij meer dan slechts de aardse tonen van OG Kush. Blueberry geeft een diepe smaak van zoete Afghan Kush, maar Ghost OG voegt daar nog iets extra's aan toe. Reken op een friszure citrussmaak die over je smaakpapillen huppelt. De high van Blueberry Ghost OG slaat hard in; verwacht een krachtige mix van cerebrale en lichamelijke effecten die de geest inspireren en de spieren ontspannen.

Blueberry Ghost OG (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Blueberry x Colorado Ghost OG
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    02/May/2023

    Alles supi
    Super verpackt, früher wie ich dachte bei mir... Bessere Genetik fast nicht möglich

    T. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blueberry Ghost OG (Original Sensible) feminized
Blueberry Ghost OG (Original Sensible) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.