Bruce Banner 3 (Original Sensible) Feminized

(63)

Bruce Banner #3, toepasselijk vernoemd naar Bruce Banner aka The Incredible Hulk, is een van de sterkste soorten ter wereld. Haar ongelooflijke THC-gehalte van 30% geeft een energieke, euforische boost met een heel ontspannen na-effect. Maar Bruce Banner #3 is niet alleen reuzesterk. Ze is namelijk ook nog eens heel productief en heeft een heerlijk fruitig dieselaroma en vergelijkbare smaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (63)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Bruce Banner 3: Monsterlijk Spectaculair

Bruce Banner #3 is door het team van Original Sensible Seeds gecreëerd uit een krachtige Colorado Ghost OG en een Strawberry Diesel. Het resultaat is een absoluut monsterlijke sativa-dominante hybride (65% sativa). Haar high komt even hard aan als een klap van de Hulk. Zo is ze ontzettend opbeurend en stimulerend, maar niet zonder een aangenaam evenwichtig, ontspannen effect.

Tijdens de kweek weet dit groene beest indruk te maken met een buitengewone productie. Ze is daarbij zeer geschikt voor zowel een ScrOG als een SOG. De planten vormen enorme, superstrakke toppen in felgroene kleuren met een dikke laag hars zo sterk als een superheld. Binnen bereikt de plant normaal gesproken een hoogte van 90-140cm. Onder ideale omstandigheden kun je dan rekenen op een beloning van zo'n 800g/m². Bij buitenkweek bloeit Bruce Banner #3 helemaal op en kan ze tot wel 3m hoog worden. Monsterlijke opbrengsten van tot wel 1000g/plant wachten op je! De bloeitijd van de soort duurt een schappelijke 60-65 dagen.

Bij het roken van Bruce Banner #3 ervaar je de pittige, aardse dieselsmaken van de Ghost OG in zowel de top- als basisnoten. Daarnaast proef je de zoete, citroenachtige nuances van de Strawberry Diesel.

Bruce Banner #3 wordt niet zomaar “De Sterkste Soort op Aarde” genoemd. Een hijsje van deze krachtpatser kan al genoeg zijn om uren opgepept te zijn. Maar Bruce Banner #3 is niet alleen geweldig voor connaisseurs en creatievelingen die wel een boost kunnen gebruiken. Gebruikers van medicinale cannabis consumeren haar ook ter verlichting van verschillende aandoeningen. Denk aan depressies, stress, vermoeidheid, ontstekingen, migraine en misselijkheid.

Bruce Banner #3 van Original Sensible Seeds is een ware superheld onder de cannabissoorten. En niet alleen vanwege haar te gekke kracht. Zo heeft ze super-stimulerende effecten, biedt ze geweldige opbrengsten en heeft ze een fantastisch aroma. Hiermee is Bruce Banner #3 een soort die hoog op het lijstje van elke cannabiskweker zou moeten staan!

Bruce Banner 3 (Original Sensible) Feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Ghost OG x Strawberry Diesel
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 28%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 280cm
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (63)
    (63)
    Bekijk alle reviews
    27/Mar/2024

    Nickel
    Nickel pour l’instant 4/4 on germée

    N. G.
    25/Nov/2023

    Ultra forte
    Super weed, bonne récolte et facile à travailler. Si vous cherchez une weed qui vous déglingue la gueule c'est bien cella là, impossible de dormir, limite psychédelique en pur

    S. B.
    25/Oct/2023

    2 Meterbaum
    Die Pflanze ist einer der besten Erfahrung, die man machen kann. Es war klein und nach paar Monaten war es riesig 2 Meter Höhe obwohl ich die Spitze als die Pflanze 120 cm war. Ertrag rund die 400 Gramm.

    H. A.
    25/Aug/2023

    Incredible
    Gewldige weed,power,smaak en een growers dream. Groei al 25jaar en heb een nieuwe all round favoriet die het allemaal kan.(was super lemon haze).

    S. V.
    20/Jul/2023

    I like
    A favorite. +2 free seeds

    D. K.
    20/Jun/2023

    Semi
    Non ho usato questi semi ma conosco questa varietà molto buono rapporto qualità prezzo

    G. C.
    25/Apr/2023

    bruce banner
    bestelling mooi op tijd. 100 procent op komen van geplante zaadjes. top

    R. I.
    02/Apr/2023

    Très bien
    Germination très rapide, les graines sont énormes par rapport aux autres.

    A. A.
    21/Dec/2022

    Sehr zufrieden
    Habe 7 bekommen und 5 gepflanzt die auch alle aufgegangen sind und ne gute Ernte ergab! Klasse Weed:)

    D. G.
    07/Nov/2022

    Phénoménal
    Un un goût fantastique, un rendement extraordinaire. Compter 12 semaines'

    F. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bruce Banner 3 (Original Sensible) Feminized
Bruce Banner 3 (Original Sensible) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.