Zkittzy Gorilla (Original Sensible) feminized

Zkittzy Gorilla van Original Sensible Seeds is de samensmelting van twee geweldige cannabis strains. De krachtige Gorilla Glue en de super smakelijke Zkittlez vormen samen een spectaculaire hybride. Een combi van aanzienlijke kracht en een fantastische smaak. Ze produceert veel eersteklas toppen in maar weinig tijd. Toch is ze zelfs voor nieuwelingen makkelijk te kweken met goed resultaat.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible Seeds - Zkittzy Gorilla: Zeer Krachtig, Effectief En Smakelijk

Het is Original Sensible Seeds op briljante wijze gelukt om twee op het oog tegenstrijdige strains met elkaar te combineren. De combinatie van de superkrachtige Gorilla Glue #4 en de zoetzure Zkittlez heeft een zeer opmerkelijke indica hybride (60% indica) opgeleverd waar cannabis liefhebbers stapelgek op zijn. Dankzij haar solide genetica is Zkittzy Gorilla een robuuste soort die makkelijk te kweken is. Dus zowel doorgewinterde kwekers als nieuwelingen mogen rekenen op verrassende resultaten.

Deze dame groeit snel en krachtig. Daardoor is ze heel geschikt voor een ScrOG om de opbrengst te optimaliseren. Binnen, onder de juiste omstandigheden, levert ze een sappige oogst van maximaal 600g/m² op. Ze heeft daarbij slechts een korte bloeiperiode nodig van 60–65 dagen. De plant is ook ideaal voor outdoor. Daarbij mag je rekenen op opbrengsten van maximaal 700g/plant. Ze is in dit geval klaar voor de oogst tussen eind september en begin oktober.

Zkittzy Gorilla bevat maar liefst 24% THC. Daarmee levert ze een buitengewoon krachtige rook. Neem een hijsje en geniet van een snel inslaand en zeer krachtig psychoactief effect. Maar ze zorgt niet voor een couchlock zoals anders strains doen. De high van Zkittzy Gorilla is te herkennen aan een gevoelige balans tussen diepe ontspanning en een mentale stimulans.

Haar aroma en smaak zijn eveneens van topkwaliteit. Daarmee stelt ze zelfs verwende cannabis kenners tevreden. Ze combineert zoete smaken van tropische vruchten met subtiele zure noten met daarbovenop een vleugje chocola. Verrukkelijk!

Zkittzy Gorilla (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Gorilla Glue 4 x Zkittlez
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 24%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zkittzy Gorilla (Original Sensible) feminized
Zkittzy Gorilla (Original Sensible) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.