Gelato (Original Sensible) feminized

(2)

Gelato is een prachtige schoonheid die elke tuin of kweekruimte decoreert. Haar prachtige, paarse toppen zijn een lust voor het oog, of deze nu uit de grond groeien of in een joint worden gestrooid.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Gelato: Opvallend paarse toppen

Gelato is ontwikkeld in Californië, een van de geografische meccas voor cannabisteelt en -innovatie. Uiteraard is ze geliefd in haar geboorteplaats, maar ook overzees veroorzaakt ze veel reuring. Ze wint razendsnel aan populariteit op de Europese markt. Dit is deels te wijten aan de strengere wetgeving in de VS. Maar ze heeft ook een unieke, Californische flair, waardoor ze iets aparts biedt. Zo’n indrukwekkend exemplaar vereist uiteraard spectaculaire genetica. Het is dus geen verrassing dat ze afstamt van grandioze soorten: Girl Scout Cookies en Sunset Sherbet.

Gelato bezit veel unieke kenmerken die haar immense populariteit en pittige persoonlijkheid verklaren. Haar aangename, toch formidabele high is de meest noemenswaardige eigenschap. Rook haar harsachtige toppen in een joint of bong en je geniet vrijwel onmiddellijk van de high. Dankzij het THC-gehalte van 25% komt de cannabinoïde razendsnel en in grote hoeveelheden in de bloedbaan en hersenen terecht. Kort na inhalatie, voelen gebruikers sluipende, euforische sensaties opkomen. Met deze high geniet je van heldere reflecties. Daarnaast is Gelato ideaal voor creatieve activiteiten, want ze zet de deur wijd open voor nieuwe ideeën. De stimulerende high verschuift uiteindelijk naar een kalmerende, diep ontspannende, lichamelijke stone.

Gelato is geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek. Ongeacht haar kweekomgeving, produceert Gelato prachtige, donkergroene en heftig paarse toppen. Binnen genieten kwekers van een bevredigende opbrengst van 550g/m². Kweek je haar buiten, in een pot of in de volle grond? Verheug je dan op wel 750g/plant. De bloeiperiode bedraagt 60–65 dagen, terwijl je buiten in oktober de schaar mag pakken.

Gelato (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Sunset Sherbet x Girl Scout Cookies
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 750g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    12/Feb/2024

    Gelato, sehr empfehlenswert
    Ich habe die Gelato in einem Erde Kokos mix (50:50) angebaut. Sie ist sehr Kräftig geworden. Nach dem Toping braucht sie wieder Eier weile bis sie sich erholt hat, das Ergebnis ist aber Super. Top Breeder und die beste Seed Bank everZamnesia

    P. U.
    29/Sep/2021

    Gelato
    Variété fiable et robuste. Les phénotypes sont stables. Une plante aussi alléchante pour les yeux qu’à consommer. Quant au rendement il tient les promesses du breeder, je recommande aux personnes expérimentées en quête de nouveauté.

    M. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gelato (Original Sensible) feminized
Gelato (Original Sensible) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.