Dr. Bruce Banner (Original Sensible) feminized

(2)

De breeders bij Original Sensible Seeds hebben een beestachtige soort getemd bij de creatie van Dr. Bruce Banner. Ze is gemaakt met Bruce Banner #3 genetica en bevat niet zoveel THC, waardoor de high aangenaam mild is. De superieure smaak van haar ouder heeft ze echter behouden. Deze soort is geweldig voor medicinale gebruikers en mensen die liever niet gevloerd liggen na enkele trekjes.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Dr. Bruce Banner: Je groene huisarts

Als er één soort is die de term "verpletterend" verdient, is het Bruce Banner #3. Ze staat bekend als de sterkste soort ter wereld en dat is niet voor niets. Met maar liefst 30% THC is deze soort gewild om haar extreme kracht en stimulerende, opwekkende effecten. Original Sensible Seeds beseft dat zo'n vreselijk sterke soort niet voor iedereen of dagelijks gebruik is weggelegd. Ze combineerden deze ploert dan ook met Carmen. Het resultaat is een verbluffend milde variant van Bruce Banner die alle fantastische eigenschappen van het origineel heeft behouden.

Dr. Bruce Banner is een feminized cannabis soort die geen hoge eisen stelt als je haar kweekt. Net als andere kruisingen, is ze niet moeilijk als het gaat om haar kweekomgeving. Plant je zaden gerust binnen of buiten, op aarde of op hydro. De resultaten zijn altijd prima.

De originele Bruce Banner #3 lanceert gebruikers na een enkel trekje door de kosmos. Het THC-gehalte van Dr. Bruce Banner bedraagt slechts 10%. Dit maakt haar geweldig voor gebruikers met een lage THC-drempel. Maar ook liefhebbers die graag langdurig genieten, kunnen hiermee uit de voeten. Haar effecten zijn zalig ontspannend, maar trakteren je toch op dezelfde creatieve en opwekkende energie van de originele, waanzinnig populaire Bruce Banner #3. Ja, het duurt even tot de effecten volledig merkbaar zijn, maar je kunt ook meer roken. En dat is altijd een goede zaak. De smaak is een mix van kruidige, aardse en dieseltonen, afgewerkt met zoete citrus. Wat een verwennerij voor je smaakpapillen!

Dr. Bruce Banner van Original Sensible Seeds is een mildere variatie op de formidabele Bruce Banner lijn en absoluut een schot in de roos!

Dr. Bruce Banner (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Bruce Banner 3 x Carmen
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
THC 10%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    05/Oct/2023

    Feines Kraut
    Alle Samen keimten problemlos. Die Pflanzen wuchsen perfekt sowohl im Garten ohne irgendeine besondere Pflege als auch auf dem Fensterbrett. Ich habe, obwohl die Blüten noch nicht ganz erntereif sind, schon zwei Mal im Vaporizer probiert und muss sagen, dass ich noch nie so ein schönes high hatte. Viel, viel besser als das brutal harte Knallkraut, das üblicherweise gehandelt wird. Es dauert tatsächlich ziemlich lange, bis es wirkt, und der Anfang ist so dezent, dass ich es erst kaum bemerkt habe. Aber beide Male war ich bald danach der glücklichste Mensch des Universums. Großartig, einfach nur wunderschön.

    B. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dr. Bruce Banner (Original Sensible) feminized
Dr. Bruce Banner (Original Sensible) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.