Alien Gorilla (Original Sensible) feminized

(1)

Alien Gorilla is een soort voor wanneer je iets anders wenst. Haal dit schepsel ‘s avonds uit de stash pot voor een zware indica high die een goede nachtrust verzekert.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Alien Gorilla: Torenhoge THC Waarden

Alien Gorilla lijkt wel afkomstig van een andere planeet, zonnestelsel of zelfs melkwegstelsel. Haar glinsterende toppen onderscheiden zich van vele andere soorten. Buiten de standaard groene kleur, bevatten haar toppen diverse tinten van groen, paars, rood, oranje en geel. Deze visueel verbluffende toppen worden vergezeld door grote aantallen kristalachtige trichomen, fel gekleurde suikerblaadjes en schitterende oranje kelken. Het zal bij goede vrienden en medekwekers een diepe indruk achterlaten als je hen een tour van je kweekruimte of tuin geeft wanneer Alien Gorilla in volle bloei staat.

Deze ogenschijnlijk buitenaardse variëteit kwam tot stand door de ouderstammen Zkittzy Gorilla en Alien Technology te kruisen. Het liefdeskind van deze twee unieke variëteiten is een indica-dominante dame met 65% indica genen en 35% sativa genen.

Het roken van deze bizarre toppen wekt een onmiddellijke stonede high op. Ledematen voelen hierdoor zwaar aan en het hoofd wazig. De trichomen op deze toppen produceren enorme hoeveelheden hars die de plant met een glanzende jas omhullen. Deze krachtige hars heeft een gigantisch THC-gehalte van 25%. Hiermee valt Alien Gorilla in de hogere regionen qua sterkte. Zo’n hoge concentratie van de psychoactieve cannabinoïde resulteert in een directe high die uren aanhoudt. Zelfs een klein hijsje Alien Gorilla smelt gebruikers in de bank en wekt een forse eetlust op. Alien Gorilla is geen soort om overdag te gebruiken, tenzij je die dag wilt ontspannen en chillen. Ze is echter perfect om ’s avonds te roken bij het relaxen met een goede film en een lekkere maaltijd.

De grote concentratie hars die uit deze toppen druipt bevat niet enkel cannabinoïden. Het bezit ook een aangenaam terpeenprofiel met zoete geuren en smaken van hout, wierook en citrus.

Alien Gorilla (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Zkittzy Gorilla x Alien Technology
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Alien Gorilla (Original Sensible) feminized
Alien Gorilla (Original Sensible) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.