Zkittlez Auto (Original Sensible) Feminized

(1)

Zkittlez Auto, afkomstig van onze goede vrienden bij Original Sensible Seeds, is geweldig als je graag razendsnel verrukkelijke en krachtige wiet wilt kweken. Ze slaat in met maar liefst 20% THC en het indica-dominante effect garandeert een relaxed en stoned gevoel. Ze trakteert je ook op een zoete smaak en verwent je smaakpapillen en de omgeving met bessen, snoep en chocolade.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Zkittlez Auto: Zoeter Dan Het Snoepje

Als je interesse hebt in zoete soorten, heb je vast al eens gehoord van "Zkittlez". Haar goede reputatie is niet uit de lucht komen vallen, maar voorheen was ze alleen voorbehouden aan telers van fotoperiodieke strains. Die dagen zijn gelukkig voorbij. De breeders van Original Sensible Seeds laten je kennismaken met Zkittlez Auto.

Je hoeft slechts 65-70 dagen geduld te hebben om de zaden te zien ontwikkelen tot rijpe planten. De plant gedraagt zich daarbij als een typische indica en blijft vrij klein en struikachtig. Binnen zie je planten van 80-100cm, met een opbrengst van 500g/m². Buiten is de hoogte vergelijkbaar, met een oogst van 100g/plant.

De meeste autoflowering versies van wietplanten zijn minder krachtig dan hun fotoperiodieke tegenhangers. Dit is niet het geval met Zkittlez Auto. Net als de fotoperiodieke soort, slaat de plant hard in met 20% THC. Met haar indica-dominante aard, geniet je van ultieme ontspanning, waarbij de relaxte, cerebrale high zich mengt met een heerlijke, lichamelijke stone.

Je vraagt het je misschien af, maar deze soort is net zo zoet als haar naam suggereert. In plaats van snoepjes bemerk je echter allereerst een aroma van chocolade en bessen. Soortgelijke noten dalen ook neer op je tong bij elke trek. Daarmee geniet je altijd van een goed afgeronde, zoete en sensationele rookervaring.

Zkittlez Auto (Original Sensible) Feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Zkittlez x Auto Ghost OG
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    03/Jun/2021

    Bon début de croissance
    Bon début de croissance, à voir la suite

    L. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zkittlez Auto (Original Sensible) Feminized
Zkittlez Auto (Original Sensible) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.