Paddo Doseringscalculator

Magic Mushroom Calculator

Gebruik onze paddocalculator om een paddo-/truffel dosering te bepalen op basis van je gewicht. Je kunt de dosering berekenen voor Psilocybe cubensis paddo's, Copelandia paddo's en magische truffels. Vul de onderstaande stappen in om erachter te komen welke dosis we aanraden.

Stap 1: Wat Is Je Gewicht?

1
0
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
Vul een gewicht in van tussen de 40 en 180kg

Stap 2: Kies Het Type Paddo

Paddo's

Magische Truffels

Vers

Droog

Micro Dosis

Lage Dosis

Normale Dosis

Hoge Dosis

Stap 3: Bereken

Cubensis:
0
Gram

Psilocybe cubensis is een paddenstoel die barst van de psilocybine en vaak te herkennen is aan zijn brede, ronde hoed. Hij staat ook wel bekend als 'The Mexican' en komt oorspronkelijk voor in warmere, vochtige en tropische klimaten. De paddenstoel werd voor het eerst gedocumenteerd in 1906 en is tegenwoordig misschien wel de meest voorkomende en best verkrijgbare soort. Hij heeft meestal een sterk psychedelisch effect dat vaak gekenmerkt wordt door visuals en euforie.

Copelandia:
0
Gram

Copelandia Hawaiian is direct te herkennen aan de lange, smalle steel die uitmondt in een gladde, kleine, ovale hoed. Deze van nature voorkomende paddenstoel is afkomstig uit Azië, maar wordt voornamelijk aangetroffen en gebruikt in Hawaï, vandaar de bijnaam 'The Hawaiian'. Het gebruik ervan gaat meer dan drieduizend jaar terug. Met een aanzienlijk alkaloïdegehalte levert Copelandia Hawaiian veel kracht en is hij vooral geschikt voor ervaren gebruikers.

0
Gram