Original White Widow (Paradise Seeds) feminized

Original White Widow van Paradise Seeds is een superbe eerbetoon aan een van de meest geprezen cannabissoorten aller tijden. Ze is rijk aan geur, smaak en THC, deze Indica/Sativa hybride slaat met een hevige kracht in - precies wat je zou verwachten van het nageslacht van een cannabis cup-winnaar. Original White Widow groeit krachtig, consistent en gracieus en is bedekt met een dikke laag hars.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Original White Widow: Een feminized eerbetoon aan een cannabissoort van wereldklasse

White Widow is de winnaar van meerdere cannabis cup-prijzen en eerbetonen (om er nog maar over te zwijgen dat ze de beroemdste soort ter wereld is). White Widow is in feite een mijlpaal in de gehele wietindustrie. De ervaren kwekers van Paradise Seeds gebruikten een originele, vrouwelijke kloon en een mannelijke White Widow om een hybride te maken die de opmerkelijke kwaliteiten nog meer benadrukken.

Original White Widow is een evenwichtige en uniforme soort, ze heeft zowel Indica- als Sativagenen in een verhouding van 50/50. Ze groeit consistent en levendig en schittert op elk moment van het groeiproces. Ze is bedekt met een laag plekkerige hars, haar grote top is een visie van schoonheid.

Met een indoor bloeiperiode van 60 dagen is White Widow een nogal levendige plant, van begin tot eind. Als je haar onder de juiste omstandigheden kweekt (binnen), kun je een opbrengst verwachten van 500 g/m² topkwaliteit wiet. Als je haar buiten kweekt, kun je opbrengsten verwachten van dezelfde omvang - ze is oogstklaar begin oktober.

Original White Widow van Paradise Seeds is een hemels ruikende en sappig smakende soort. In haar cocktail van authentieke smaken zijn de prominente dennen- en bloemennoten moeilijk te negeren. Als je haar eenmaal geïnhaleerd hebt, brengt ze een krachtige en penetrerende roes teweeg - een roes die je gehele lichaam in een deken van genot hult. Haar effect is sterk en langdurend, deze soort moet niet onderschat worden. Original White Widow is de perfecte soort om met een groepje vrienden te roken.

Original White Widow is een mooi afgeronde plant die gezegend is met snelheid, kracht en een prijswinnende prestatie. Paradise Seeds heeft succesvol een wereldberoemde klassieker van een onberispelijke stijl gemaakt.

Original White Widow (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original White Widow (Paradise Seeds) feminized
Original White Widow (Paradise Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.