Dutch Kush (Paradise Seeds) feminized

Dutch Kush van Paradise Seeds is een geweldige Indica soort, waarmee je afdrijft op een golf van ontspanning. Met haar krachtige effect en geweldige smaak, is ze niet alleen super voor diegenen die willen chillen en ontspannen. Haar kalmerende en ontspannende eigenschappen maken Dutch Kush ook ideaal voor medische gebruikers.

26,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 26.00
 • Aantal zaden: 3 € 26.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds – Dutch Kush: Hemelse ontspanning met geweldige smaken

Dutch Kush van Paradise Seeds is een zeer krachtige en zalig ontspannende Indica soort. Met haar kalmerende en verdovende eigenschappen, kan Dutch Kush ideaal zijn voor diegenen die chronische pijn, slapeloosheid en stress willen verlichten.

Paradise Seeds heeft haar tijd genomen om een uitmuntende Kush te produceren die verrijkt is met Nederlandse genen, om de soort te voorzien van buitengewone kracht en groeiprestaties. Ze voegden een genetische versneller toe aan deze hoogproductieve soort en kregen het voor elkaar haar bloeiperiode te verkorten naar slechts 8-9 weken.

Dutch Kush groeit op een uitgesproken en unieke manier, die geoptimaliseerd is voor een maximale oogst. Haar bloemkelken zullen dicht groeien, op de stelen van meerdere takken, met maar weinig ruimte ertussenin. Het resultaat is gigantische en dicht opeengepakte cola's. Kwekers kunnen ook voordeel halen uit het feit dat Dutch Kush kort en struikachtig blijft. Dit maakt haar een ideale plant voor binnen, die zeer geschikt is voor SOG of ScrOG kweektechnieken.

Wanneer Dutch Kush haar bloeiperiode bereikt, zullen kwekers een hint krijgen van wat ze te wachten staat als het oogstmoment gekomen is, vanwege haar sterke en prikkelende aroma. Haar dichte toppen zullen druipen met dichte en sappige hars. Dutch Kush is een fantastische en eenvoudig te kweken plant voor elke binnenomgeving, maar ze zal buiten net zo goed presteren. Omdat ze zo snel is, kan je uitmuntende resultaten verwachten, ook als je haar in een gematigd noordelijk klimaat kweekt.

Gerookt kan er worden genoten van een smaak die aardse karamel fuseert met vleugen koffie, samen met subtiele en perfect accentuerende hints van citrus en skunk. Haar prettige high kan beginnen met een ietwat psychedelisch effect die zal transformeren naar een diepe, euforische en hemelse ontspanning. Leun achterover... en relax.

Merk Paradise Seeds
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloeitijd 60 days
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor 500 g/m2
Opbrengst Outdoor 500 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Onderscheidingen Highlife Cup
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dutch Kush (Paradise Seeds) feminized
Dutch Kush (Paradise Seeds) feminized