Mendocino Skunk (Paradise Seeds) feminized

(4)

Mendocino Skunk is een struikachtigere, compactere versie van de klassieke Skunk. Deze feminized strain met prachtige roze stampers is makkelijk te kweken en ideaal voor de beginnende kweker. De ervaren kweker zal dolblij zijn met haar indrukwekkende harsproductie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Mendocino Skunk: feminized krachtpatser met roze stampers

Mendocino Skunk van Paradise Seeds is het resultaat van generaties overgeleverde kennis uit Noord-Californië gemixt met Amsterdamse coffeeshop-royalty. Deze strain met roze en lavendelkleurige stampers is een fluitje van een cent om te kweken, wat haar ideaal maakt voor beginnende kwekers die de eerste keer al grote oogsten willen. De ervaren kwekers zullen hun kennis kunnen gebruiken om een uitzonderlijke harsproductie te verkrijgen van deze indica-dominante schoonheid. Het kweken van Mendocino Skunk is een eerbetoon aan vijftig jaar geweldige breedingkennis.

Mendocino Skunk, korter en struikachtiger dan veel indica-varianten, heeft een dikke, centrale cola en robuuste zijtakken. Undershucked zwellen de voornaamste bloemenclusters op tot een indrukwekkend formaat, met bloemkelken die dringen om ruimte. De calyx-blad verhouding maakt het trimmen na de oogst geweldig. Het snoeisel is ideaal voor extracties met een oldschool hasjsgeur en –smaak. Deze strain is geschikt voor de kweker in noordelijke klimaten, die goede resultaten zal bereiken. Mediterrane kwekers zullen door de zonovergoten Mendocino beloond worden met optimale oogsten.

Breinvriendelijke en altijd gewaardeerde skunknoten voeren de boventoon in het Mendocino-palet. De smaakpapillen worden geprikkeld door de mix van fruitsalade en aardbeien. je reukorgaan zal verrukt zijn door de belofte van de krachtige effecten. Het is bijzonder zacht, brengt je in een goede stemming en stimuleert een opgewekte, positieve mindset. Hybridisering heeft niet alleen gezorgd voor een krachtige plant, maar het heeft van Mendocino een ideaal medicijn gemaakt. De indica-genen nemen de lichamelijk pijn onder hun hoede, terwijl de sativa-afkomst je positiviteit en focus geeft voor dagelijkse taken. Mendocino Skunk is binnen 7-9 weken volgroeid en een must-have voor de funky skunk-verzamelaar.

Mendocino Skunk (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    07/Feb/2024

    Cime mostruose
    Piene di resina, grandi come una bottiglia da 1,5 L, profumo di skankone vecchia scuola, un piacere da fumare , sballo giusto, costruttivo

    E. R.
    12/Jan/2022

    Top Strain
    Alles wie immer Top. Top Breeder

    F. A.
    24/Oct/2019

    wohl pech gehabt
    bei mir kam leider nur 1 von 3

    J. S.
    29/Mar/2018

    Wouw...
    Tolle Pflanze! Da stimmt alles was in den Produktinfos steht! lg

    D. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mendocino Skunk (Paradise Seeds) feminized
Mendocino Skunk (Paradise Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.