Blue Kush Berry (Paradise Seeds) feminized

(3)

Blue Kush Berry van Paradise Seeds is voor indica-liefhebbers wat Dom Pérignon is voor champagneliefhebbers. Dit is een topvoorbeeld van de indica-kunstvorm. Niet veeleisend tijdens de kweek, met een grote opbrengst, en prachtige feloranje stampers op paarse kelken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Blue Kush Berry: Oranje en paarse golfjes van perfectie

Als er twee werelden zijn waar cannabisfans dol op zijn, dan zijn het Kush en Blue. Een combinatie van deze twee in de vorm van de term Blue Kush zal de harten gegarandeerd sneller doen slaan. Blue Kush Berry van Paradise Seeds is een no-nonsens indica- en Kush-kruising die je in een couch-lock plaatst. Beide strains staan bekend om hun hardheid en een combinatie van die twee zorgt voor een superstevige plant die makkelijk te kweken is. Onder de zuidelijke zon ontwikkelt ze talloze, harsrijke trichomen en ze zal zelfs de noordelijke kwekers niet teleurstellen. In allebei de klimaten zullen de volgroeide planten diepblauwe tonen krijgen naarmate het weer afkoelt. In het koudere noorden neigt dit meer naar paars.

Feloranje stampers zijn iriserend tegen de donkere tonen van de zich ontwikkelende planten. Elk cluster schittert met harsrijke trichomen. Zoals te verwachten, is de plant kort en struikachtig. Eigenschappen die haar ideaal maken voor binnenkwekers met hoogterestricties. Blue Kush Berry is een strain waar weinig ervaring voor nodig is, en die - dankzij haar gegarandeerd altijd dikke toppen - beginners op pro’s doet lijken. ‘Berry’ in de naam verwijst naar het aroma en de smaak van de voorouders. Een aroma dat een zoet boeket verspreidt en een kweekruimte met verschillende soorten domineert. Buitenshuis zorgt het extra licht bij deze strain voor flink dikkere bloemen. Ze omarmen de stam en takken met dichte, glimmende clusters die stevig en kleverig zijn.

Eenmaal gedroogd en gecured zijn deze toppen stevig en strak. Een handjevol weegt meer dan 200g. Wie eenmaal aan een Blue Berry Kush-sessie begint, kan beter niet te veel plannen maken behalve naar de koelkast lopen. Perfect voor bankhangers! Deze krachtige strain lijmt je aan je bank met loden ledematen en een ronddwalende geest. Deze effecten maken Blue Berry Kush ook een ideale verlichter van hevige pijn en een onvermijdbaar middel voor mensen met slapeloosheid.

Blue Kush Berry (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Ouders Unknown Kush x Shishkaberry
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    05/Sep/2022

    3 sur 3
    Très belles plantes qui grandissent très vite

    M. W.
    02/Dec/2021

    Top Strain
    Super Breeder, super Strain

    F. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Kush Berry (Paradise Seeds) feminized
Blue Kush Berry (Paradise Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.