Californian Gold (Paradise Seeds) Feminized

(2)

Californian Gold staat bekend om haar langdurige en sterke high. Maar psychoactieve effecten zijn niet het enige geweldige aan deze soort. Zo zorgen de hoge harsproductie en verrukkelijke smaken voor een sensationele cannabiservaring.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Californian Gold: Immense Harsproductie

Californian Gold is een indica-dominante kruising met 80% indica genetica en 20% sativa genen. Haar toppen bieden je een krachtige psychoactieve high die wordt gevoed door THC-waarden van wel 22%. Tegen het einde van de bloeifase raken de toppen zwaar bedekt met hars, waarbij het zelfs lijkt alsof er honing uit de cola's sijpelt. Vanwege haar kracht, raden we je aan het rustig aan te doen met deze soort.

De indica-kant van deze cultivar resulteert in een high die zich grotendeels op het lichaam richt. Daarbij krijg je een zwaar en stoned gevoel. Deze eigenschap maakt Californian Gold perfect voor in de avond, wanneer het tijd is om te ontspannen. De high wordt beschreven als helder, opbeurend en ontspannend. Heb je last van chronische pijn of slapeloosheid? Dan kun je deze soort bovendien gebruiken voor verlichting.

Wanneer je een jointje of waterpijp met Californian Gold rookt, verwacht dan een smaak van fruit en mango. De plant kan daarbij met succes zowel binnen als buiten worden gekweekt. Planten die je binnenshuis kweekt, hebben een bloeitijd van maximaal 63 dagen. Daarbij produceren ze opbrengsten van ongeveer 500g/m². Buitenplanten zijn begin oktober klaar voor de oogst en leveren zo'n 750g/plant op.

Californian Gold (Paradise Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 750g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    30/Mar/2022

    Excellent
    Les graines sont très petites. La plante va grandir pas mal. Solide, facile à cultiver, très jolis buds ; belles fleurs aux pistils touffus et tendus comme électrisés, d’un jaune pâle très joli. Une plante magnifique et très productive, avec topping et scrog. Vivement qu’elle soit sèche pour enfin la goûter, mais j’y vais les yeux fermés…

    Y. R.
    02/Dec/2021

    Top Strain
    Super Breeder, super Strain

    F. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Californian Gold (Paradise Seeds) Feminized
Californian Gold (Paradise Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.