Sour Walker (Pheno Finder) Feminized

Pheno Finder had het geluk een speciaal fenotype te vinden van een kruising tussen de legendarische Albert Walker en een Sour Bubble. Deze soort heeft de toepasselijke naam Sour Walker. Ze springt eruit met haar unieke, aromatische mix van zoetzure smaken. Ook heeft ze zeer lange en compacte toppen. Ze geeft daarbij een ontspannend, vrolijk en opwekkend effect en biedt veel medicinale potentie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pheno Finder - Sour Walker: Uniek Zoet & Zuur Aroma

Pheno Finder is een groep internationale veredelaars met toegang tot de meest unieke en speciale cannabiszaden vanuit de hele wereld. Twee jaar geleden hadden ze het geluk een zak zaden te ontvangen. Daarin zat een speciaal fenotype. En dat was een kruising tussen de legendarische Albert Walker en een Sour Bubble. Ze selecteerden deze feno vanwege haar geweldig zoete en zure smaak. Dat is echter nog maar een van haar vele uitstekende kwaliteiten.

Albert Walker is een hoogproductieve indica met een zure, citroenachtige en skunk achtige geur die langdurige effecten levert. Ze is altijd de keuze geweest van medicinale en recreatieve gebruikers die haar euforische en ontspannende kwaliteiten waarderen. Ook kan ze helpen bij chronische pijn, depressies en angst. De Sour Bubble is echter niet minder indrukwekkend. Deze soort behaagt met een zoet en fruitig aroma met meer subtiele vleugjes Diesel. Sour Bubble is ook een favoriet onder medicinale gebruikers. En dan vooral bij degenen die verlichting zoeken voor chronische pijn, slapeloosheid en angst.

Het effect van Sour Walker is krachtig, maar toch levert ze de juiste balans tussen ultieme ontspanning en opwekkende, mentale stimulatie. Positieve, energieke, vrolijke en giechelige sensaties liggen in de lijn der verwachting na het roken van deze dame. Ze kalmeert je van top tot teen, maar schakelt je niet volledig uit. En net zoals bij haar ouders zijn de medicinale toepassingen van deze uitgebalanceerde soort talrijk.

Sour Walker van Pheno Finder combineert twee topsoorten die elk een uitstekende smaak en geweldig effect leveren. Haar buitengewone aroma en fantastische high maken haar de perfecte keuze, of je nu recreatief of medicinaal cannabisgebruiker bent!

Sour Walker (Pheno Finder) Feminized Product Informatie
Merk Pheno Finder
Ouders Albert Walker x Sour Bubble
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sour Walker (Pheno Finder) Feminized
Sour Walker (Pheno Finder) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.