Black Bomb (Philosopher Seeds) feminized

(4)

Black Bomb is de perfecte keus voor patienten die lijden aan slapeloosheid, spierpijn of chronische rugpijn. Deze soort heeft een goede resistentie tegen insecten en een korte bloeiperiode, en hierdoor is ze zeer geschikt voor ongeduldige en beginnende kwekers. De high is waarlijk de belichaming van een Indica-effect - zeer ontspannend en verdovend. Een goede harsproductie, geweldig voor extracten

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds – Black Bomb: De perfecte wiet voor laat op de avond

Black Bomb maakt in één keer korte metten met al je spierspanning. Het kind van Black Domina en Tropimango vertoont een explosieve groei, het is een zeer robuuste plant met een compacte structuur, een kenmerk dat ze te danken heeft aan de aanwezigheid van Indicagenen, die 80% van haar genetische achtergrond bepalen. De kleine internodale afstand maakt van Black Bomb een perfecte kandidaat voor de SOG-techniek, en de korte bloeiperiode is geknipt voor de ongeduldige kweker, maar je zou haar wel een vegetatieve fase van 4 weken moeten gunnen om haar de tijd te geven zich volledig te ontwikkelen. Black Bomb heeft een goede resistentie tegen insecten, en hierdoor is ze zeer geschikt voor beginnende kwekers.

Na overgang naar een belichtingsschema van 12/12 duurt het ongeveer 3 weken voordat de eerste toppen zichtbaar worden. Tegen die tijd zou je de hoeveelheid voeding significant moeten verhogen, zo stimuleer je de topvorming - houd dit voedingsschema 3 weken lang vol. 55-60 dagen nadat de eerste bloemen zijn verschenen, zullen de planten klaar zijn voor de oogst - als je ze buiten kweekt, moet je wachten tot begin oktober.

In een indoor kweekruimte kan Black Bomb 400-500 g/m² opleveren - buiten is het mogelijk om 600 g/plant te oogsten. De extreme harsproductie laat geen ruimte voor giswerk over, dit is een soort voor degenen die hun eigen budder of hasj produceren. De rook heeft een zoete en aardse smaak, die lang op je gehemelte blijft hangen. De bedwelming van Black Bomb is gewoon vernietigend - waarlijk de belichaming van een Indica-effect, zeer ontspannend en verdovend. Iedere patient die aan slapeloosheid, spierspanning en chronische rugpijn lijdt, zal smachten naar meer wanneer hij eenmaal Black Bomb heeft geprobeerd.

Black Bomb won de derde prijs in de indoor bio categorie bij de M.F. Association Cannabis Cup in 2012.

Black Bomb (Philosopher Seeds) feminized Product Informatie
Merk Philosopher Seeds
Ouders Black Domina 1998 x Tropimango
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    31/Dec/2019

    Sorte mit beruhigende Wirkung
    Alle 3 Nüsse sind gekeimt. Die Wirkung ist eher beruhigend und der Geschmack geht ins erdige.

    A. H.
    26/Nov/2018

    Black Bomb
    Culture extérieur sur balcon. 2 graines plantées début mai, germination 2/2. Comme contenant j'ai pris 2 seaux de chantier noir et ai perforé la base. Terreau universel. Fin juillet 1 plant de 1,92 cm, l'autre 1,96 cm. Prêt pour la récolté (trichomes parfait) le 10 octobre. +/- 300 gr par plant. Après un bon curring (1 gros mois), une merveilleuse odeur et un gout extraordinaire. Pour l'effet, une grosse claque !!! A essayer absolument.

    C. L.
    30/Jun/2016

    Black Bomb (Philosopher Seeds)
    Erg mooie planten, goed voor beginnende kweker en ervaren blower. Echt wel heavy stoned, eerder slaapwiet. Uitstekende kwaliteit.

    S. D.
    20/Jan/2016

    Black Bomb
    Je vais essayer en culture d'intérieur et vous ferai part de mes impressions... Amicalement.

    J. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Bomb (Philosopher Seeds) feminized
Black Bomb (Philosopher Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.