Tropimango (Philosopher Seeds) feminized

(1)

Tropimango is het resultaat van het kruisen van Big Skunk Korean en Jack Herer, en de naam is geen toeval - de geur die het eindproduct afgeeft en de ervaring voor het gehemelte zijn beide tropisch fruitig van aard. Ze is geknipt voor de SOG-techniek en levert dan 400-450 g/m² op. Ze is een goede keus voor patiënten die behoefte hebben aan ontspanning en een relaxt gevoel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds – Tropimango: De exotische bloemengeur van medicinale magie

Tropimango, de naam slaat de spijker op zijn kop - de geur die door de rijpe toppen wordt afgegeven en de smaak van de rook is die van tropische fruit. Dit is een plant met een hoge medicinale waarde of therapeutisch potentieel voor patiënten die behoefte hebben aan ontspanning en een relaxt gevoel, want zowel het THC- als het CBD-gehalte is zeer hoog. Deze genetische mix van Big Skunk Korean en Jack Herer is relatief makkelijk te kweken, want ze tolereert grote hoeveelheden voedingstoffen.

Tropimango heeft een zeer korte internodale afstand, en dit maakt haar een perfecte kandidaat voor de SOG-techniek, met 12 planten per m² is de dichtheid perfect. Als vuistregel kun je aanhouden dat de planten na het overgaan op een 12/12 lichtschema hun hoogte verdubbelen. Drie weken van vegetatieve groei zijn meer dan genoeg voor een meer dan redelijke opbrengst.

Als het na 55-65 bloeidagen op de oogst aankomt, zul je beloond worden met een opbrengst van 400-450 g/m² zeer harsige toppen, die bedekt zijn met een glanzend witte laag plakkerige hars. Als je op zoek bent naar de meest ontspannende en verdovende effecten, moet je haar 15 dagen of meer gunnen. Als je haar buiten kweekt (midden april) begint het oogstseizoen begin oktober, de opbrengsten bedragen dan tot wel 600 g/plant.

Als je naar het effect kijkt, kun je met gemak de invloed van Indica gewaarworden - het is een kalmerend en ontspannend effect, maar het zal je niet aan de bank vastnagelen, laten we zeggen dat ze je een mellow gevoel bezorgt, je losweekt van de stress en je klaarmaakt om mee te gaan in de stroom.

Tropimango (Philosopher Seeds) feminized Product Informatie
Merk Philosopher Seeds
Ouders Tropimango S1
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 18%
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    30/Jun/2023

    Très bien
    J’ai reçu 4 graines offerte au lieu de deux, un vrai plaisir

    M. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tropimango (Philosopher Seeds) feminized
Tropimango (Philosopher Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.