Tropi Mix (Philosopher Seeds) feminized

Geniet tegelijkertijd van de smaak, geur en de kick - probeer de nieuwe mix van door Sativa gedomineerde hybride die afgeleid zijn van onze favoriete Tropimango. Tropi Mix is een combinatie van Golo seeds van Philosopher Seeds die 2 feminized zaadjes per variëteit bevat, goed beschermd tegen licht en vocht. Beide zaadjes zijn mengsel van Tropimango genotypen.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 4€ 24.00
 • Aantal zaden: 4 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds - Tropi Mix: Door Sativa gedomineerde variaties

De eerste soort van Philosopher Seeds feminized Tropi Mix is Sweet Love, een mooie en magische combinatie van 60% Sativa en 40% Indica. Deze wiet is een uiterst levendige variëteit die in eerste instantie doet denken aan een dennenboom. Je wordt bij deze plant geadviseerd om 12 planten per vierkante meter te planten of tot 25 planten per vierkante meter in een SOG-opstelling. De SCROG-methode wordt niet aanbevolen. Voor de buitenkweek heb je containers nodig van ten minste 50 l voor een optimale groei. Terrassen vereisen potten van 25 liter met een beperkte ontkieming vanwege een levendige ontwikkeling. De binnenoogst kan oplopen tot 500 g/m², terwijl buiten de oogst 650 g/plant kan bedragen. Sweet Love met haar sappige smaak biedt ultieme ontspanning. Ten zeerste aanbevolen voor massagesessies!

De tweede neef van Tropimango is de Orange Candy, een samenstelling van 65% Sativa en 35% Indica. Orange Candy feminized van Philosopher Seeds is een compacte maar levendige en dichte variëteit met een citrusgeur. Ze wordt voornamelijk aanbevolen voor de SOG-kweek, hoewel ze het in andere opstellingen ook goed doet. Deze marihuana is perfect voor iedere kweker, want ze is resistent tegen allerlei gevaren. Voor de binnenkweek zou je potten moeten gebruiken van ten minste 7 l en maximaal 15 planten per m². Een gemiddelde kweekperiode duurt 3-4 maanden. Onthoud dat deze variëteit veel voedingsstoffen nodig heeft. Binnen duurt de bloeiperiode 55-65 dagen en wordt de kweker beloond met 450 g/m², buiten is dat 600 g/m². De feminized Orange Candy heeft een sterke sinaasappelsmaak, en de allerbeste genen monden uit in een psychedelische trip met een aangename ontspanning.

Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tropi Mix (Philosopher Seeds) feminized
Tropi Mix (Philosopher Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.