Lemon OG Candy (Philosopher Seeds) feminized

(4)

Lemon OG Candy van Philosopher Seeds heeft haar naam niet zomaar gekregen. Dit is een excellent smakende hybride die indruk maakt met wat verrukkelijke citroen- en pittige haze smaken voor een geweldige rookervaring. Haar effect is ook zalig, voornamelijk cerebraal, maar vermengd met heerlijke ontspanning; ideaal om bij te chillen. En hebben we al vermeld dat ze ook nog eenvoudig te kweken is?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds - Lemon OG Candy: Geweldige smaak & fantastische high voor de perfecte ervaring

Philosopher Seeds nam een exclusieve kloon van hun Super Lemon OG en gaf haar eigenschappen van de altijd legendarische Amnesia Haze. Het resultaat is een fantastische 65% sativa-dominante hybride die schittert met talrijke briljante eigenschappen, van indrukwekkende kracht tot een ongelooflijke smaak en een ontzettend lekker effect.

Kwekers zullen het fijn vinden om te weten dat Lemon OG Candy een natuurlijke weerstand bezit tegen ongedierte, wat deze soort ook geschikt maakt voor minder ervaren kwekers. Dit is een bijzonder productieve soort die pronkt met ongelooflijke opbrengst. Verwacht tonnen met kleverige en zeer aromatische toppen, die bedekt zullen raken met glinsterende trichomen! De bloeiperiode binnen bedraagt slechts 60-70 dagen, dus het wachten op je oogst is niet al te frustrerend. Bij het kweken, kan de kweker zich verheugen op een indrukwekkende opbrengst, tot wel 600g/m² binnen en tot wel 2.000g/plant buiten, onder optimale omstandigheden.

Bij het roken van Lemon OG Candy kan er genoten worden van een verrukkelijke mix van smaken, waar Haze noten kennismaken met vleugen citrus en het geheel wordt afgemaakt met wat aardse en pittige accenten.

Haar effect lijkt in perfecte harmonie te zijn met de smaak, want Lemon OG Candy wekt een voornamelijk cerebrale, opwekkende high op die geweldig is om bij te chillen of te genieten van een heerlijke avond. Dit is fantastische wiet om je creativiteit en stemming te stimuleren!

Lemon OG Candy van Philosopher Seeds is een allround superieure soort die bijna geen minpuntjes kent. Deze eenvoudig te kweken variant verwent met heerlijke aroma's en smaken en een fantastische high. Kweek Lemon OG Candy en je zal niet teleurgesteld worden!

Lemon OG Candy (Philosopher Seeds) feminized Product Informatie
Merk Philosopher Seeds
Ouders Amnesia Haze x Super Lemon OG
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 20
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    26/Dec/2022

    Og lemon candy
    1 pure bombe cette souche qui se retrouve desormais dans chacune de mes sessions

    G. B.
    08/Aug/2021

    Sehr gut
    Samen nach 2 tagen gekeimt, bin gespannt auf die Ernte :)

    M. O.
    16/Jun/2021

    Déception
    Sur 3 une seule de germer zamnesia de plus en plus décevant

    N. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon OG Candy (Philosopher Seeds) feminized
Lemon OG Candy (Philosopher Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.