Glazen Pijp Smoke Stack

Black Leaf staat bekend om hun uitgebreide rookapparaten en deze is tot in de details fascinerend. Deze pijp is zo gebouwd, dat hij een fluitend geluid produceert als je een hit neemt!

52,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Produceert een fluitend geluid tijdens het gebruik!

Black Leaf staat bekend om hun uitgebreide rookapparaten en deze is niet anders. Het framewerk is simpel: De rook reist van de kom door een ganzennek die weer uitkomt in een brede kamer. Vervolgens omhoog door een smallere buis met vier kamers, naar de bovenste kamer, die net zo breed is als de onderste, waarna het in een licht gebogen mondstuk uitkomt.

Dit klinkt simpel genoeg, maar het echte stoere spul vinden we in de details. De kom is uitgerust met een handvat, waardoor de kom eenvoudig kan worden opgetild zonder je vingers te verbranden. Daarnaast voorkomt het ook dat de kom over de tafel rolt. Een ander geweldig detail vinden we in de bak in de bovenste kamer, waar je een concentraat in kan doen. Maar wat echt opvallend is, wordt duidelijk als je de pijp gebruikt: De buis met vier kamers is op een bepaalde manier gebouwd en zodra er lucht passeert, wordt dit zo gedraaid dat er een fluitend geluid ontstaat!

Hoogte: 29cm
Glasdikte: 2mm
Jointmaat: 10mm

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Pijp Smoke Stack
Glazen Pijp Smoke Stack
Glazen Pijp Smoke Stack
Glazen Pijp Smoke Stack