CBD+ Critical 47 (Positronics) feminized

(1)

De originele Critical 47 is een zeer krachtige soort, maar niet direct optimaal voor medicinaal cannabis gebruikers. Positronics’ CBD-rijke versie CBD+ Critical 47 is de perfecte medicinale soort voor diegenen die houden van een meer gebalanceerd en minder psychoactief effect. Ze is net zo krachtig als het origineel en levert dezelfde geweldige smaak en aroma.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Positronics - CBD+ Critical 47: Critical 47’s kracht en smaak in een CBD-rijke versie

Positronics neemt meestal de moeite niet haar soorten chique maar betekenisloze namen te geven. Hun CBD+ Critical 47 is hier een goed voorbeeld van. Voor Positronics geldt: Je krijgt wat je ziet. Deze hybride is een perfecte plant voor medicinaal cannabis gebruikers vanwege het hoge CBD-gehalte van 10-15%, waardoor ze een uitmuntende soort is voor pijnverlichting en ontspanning. Natuurlijk is ze ook prima voor diegenen die gewoonweg recreatief willen genieten van wat cannabis van topkwaliteit.

Wat opvalt aan CBD+ Critical 47, is dat ze groeit als een sativa maar die typische opeengepakte indica toppen ontwikkelt. Omdat ze vrij groot kan worden als je haar laat gaan, tot wel 150cm buiten in ideale omstandigheden, zullen kwekers haar wellicht moeten ondersteunen vanwege het gewicht van de toppen. Als het oogstmoment daar is, kan je een overvloed aan grote toppen verwachten die bedekt zijn met een dikke, kleverige laag hars. Ze heeft een prettig en complex aroma met een skunky ondertoon, gemengd met andere, aanvullende smaken.

Gerookt doet ze denken aan haar Critical 47 afkomst, hoewel ze iets milder is en niet zo prikkelend. Je kan bloemige citrus noten proeven, nuances van fruitige mango en perzik, samen met wat vleugen karamel. Het effect van CBD+ Critical 47 is zeer gebalanceerd en ze wekt een geweldig euforisch en opwekkend effect op dat tegelijkertijd kalmeert en ontspant.

CBD+ Critical 47 (Positronics) feminized Product Informatie
Merk Positronics Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
CBD+ Critical 47 (Positronics) feminized
CBD+ Critical 47 (Positronics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.