Jack Diesel Auto (Positronics) feminized

(2)

Jack Diesel Auto (voorheen Jack Diesel Express) is het liefdeskind van twee giganten in de cannabis wereld: Jack Herer and NYC Diesel. De kwekers bij Positronics brengen ons een hoogproductieve en duurzame, autoflowering, sativa-dominante hybride. De high is voornamelijk cerebraal; de eerste fase levert intense ontspanning voor lichaam en geest.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Positronics - Jack Diesel Auto: Sterk in effect en rijk aan aroma's

Er zijn maar weinig cannabis soorten die zo bekend zijn als Jack Herer en NYC Diesel. De kwekers bij Positronics wisten al dat ze niet de fout in konden met het mengen van deze twee bekroonde planten en maakten een erfgenaam die de naam Jack Diesel Auto waard is. Jack Herer is een 55% sativa-dominante hybride met een rijke genetische achtergrond, waarin Haze, Northern Lights #5 en Shiva Skunk zijn gecombineerd. Dit genetische materiaal zorgt voor een zeer krachtige, cerebrale sativa, met de geweldige kweekeigenschappen van een indica: Duurzaamheid, geweldige hoeveelheid trichomen en prima harsproductie. Aan de andere kant is NYC Diesel een 60% sativa-dominante kruising tussen Sour Disel en een Afghani, met een unieke terpenensamenstelling die een anderszins dieseldominant aroma verrijkt met prikkelende limoen en grapefruit hints. Jack Diesel Auto heeft het beste van beide ouders behouden, wat resulteert in een sterke, hoogproductieve, sativa-dominante hybride.

Jack Diesel Auto is geschikt voor zowel binnen als buiten en ontwikkelt zich in 65-75 dagen van zaad tot oogst. Binnenkwekers moeten weten dat de plant, naarmate ze volwassen wordt, een krachtige geur uitstraalt, die het beste in toom kan worden gehouden door geschikte filters. Jack Diesel Auto is een gemakkelijke plant om te verzorgen, dus zelfs beginnende kwekers kunnen een flinke oogst verwachten van 120g/plant.

Jack Diesel Auto groeit met een sterke steel, gekenmerkt door korte internodale afstanden en een aanzienlijke hoofdcola. Ze pronkt met grote, prachtige toppen, bedekt met diverse groene tinten en een dikke vacht van kristallen trichomen. Een getrainde neus zal zeker genieten van deze soort en haar beschouwen als onderdeel van een elitaire cannabis klasse. Eerst ruik je een prikkelend diesel aroma, vergezeld door een zee aan subtiele smaken en geuren die wachten te worden vrijgelaten. Zachte aardse en dennen aroma's met plotselinge hints van citrus, zoals limoen en grapefruit, zorgen voor een uitmuntende ervaring waar je geen genoeg van kan krijgen. De bloemen bevatten 19% THC en 0,3% CBD, wat een sterke, cerebrale high opwekt. De high levert onmiddellijke ontspanning, maar pint je niet vast op de bank. Hierna volgt een vrolijke, energieke rush met uitbarstingen van creativiteit, geschikt voor een werkomgeving, gaming, brainstormen of gewoon pret met vrienden. Hoewel medicinaal gebruik wordt aangeraden bij depressie, pijn, stress of vermoeidheid, hebben gebruikers geweldige ervaringen gemeld bij het beheersen van angststoornissen, wat zeer ongewoon is als het gaat om sativa-dominante soorten.

Jack Diesel Auto, een afstammeling van twee giganten in de cannabis gemeenschap, is een soort die niet in de schaduw van haar erfgoed hoeft te staan, maar mag schitteren op de voorgrond. Ze is hoogproductief, eenvoudig te kweken en een ware krachtpatser die gekenmerkt wordt door langdurige, verbazingwekkende cerebrale effecten, variërend van een initiële ontspanning tot een sterke, energieke rush en een langdurige uitbarsting van creativiteit. De sterke high wordt vergezeld van een uitgebreid palet van smaken, wat toevoegt aan de reeds geweldige rookervaring. Een soort voor de ware cannabis connaisseur en diegenen die er een willen worden.

Jack Diesel Auto (Positronics) feminized Product Informatie
Merk Positronics Seeds
Ouders Automatic Diesel x Diesel Jack Majestic
Genetica 45% Indica / 55% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 0-1%
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    12/Nov/2022

    whaou !!
    je connaissais pas positronics...pas déçu !! qualité +++ effets et aromes magnifiques !! je recommande chaudement !!!!

    P. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack Diesel Auto (Positronics) feminized
Jack Diesel Auto (Positronics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.