Super Cheese Express (Positronics) feminized

(1)

Super Cheese Express is een succesvolle variant van Positronics' kampioen Super Cheese. Deze express versie ontstond door haar te kruisen met hun beste Afghani ruderalis soort, wat resulteerde in een autoflowering variant van een reeds uitmuntende soort. Deze geurige, harsachtige schoonheid bezit het beste van Cheese en Afghani en zet de standaard voor nieuwe autoflowering strains.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Positronics – Super Cheese Express: Perfecte combi van gourmet Cheese en autoflowering Afghanica

Super Cheese Express van Positronics is een autoflowering soort die twee van de meest gewilde eigenschappen van cannabis soorten combineert. De eerste is die verrukkelijke, Skunky-Cheese smaak die gemengd wordt met de zalige, door Afghani opwekte, lichamelijke stone. De tweede is de snelle doorlooptijd. Het geheim achter deze superieure eigenschappen ligt in de genen van Super Cheese Express. Deze soort haalt het merendeel van haar genetisch materiaal uit ouder #1, Super Cheese, een veelgeprezen, commerciële soort binnen de cannabis gemeenschap die twee Spannabis Cup medailles in de wacht heeft gesleept. Afghani Express, ouder #2, voegt haar gigantische harsproductie toe en het snelbloeiende kenmerk.

Het kweken van Super Cheese Express zal moeiteloos zijn en deze autoflowering soort zal je belonen met prachtige toppen na slechts 65 dagen. De plant ontwikkelt zich in een uniforme en struikachtige vorm, en bloeit na een vegetatieve fase van slechts enkele weken. Super Cheese Express produceert dichte toppen met ongelooflijk veel trichomen, waardoor ze er sneeuwwit uitzien. Aan het einde van de bloeiperiode zullen de planten de ruimte rondom je kweekruimte laten geuren met een intense Skunk geur, dus wees voorzichtig als je nieuwsgierige buren hebt. De oogst is fatsoenlijk met 350-400g/m² binnen, of 500g/plant als je buiten kweekt. Super Cheese Express wordt zelden gekweekt voor de kwantiteit, maar eerder vanwege de geweldige kwaliteit van de soort.

Het terpenenprofiel is een waar kunstwerk. De complexiteit van intense cheese aroma's zal ervaren gebruikers terugsturen naar de vroege jaren '80, toen de Skunkgeuren de coffeeshops vulden. De newbies zullen genieten van de rijke smaken van zoete cheese. Effecten van het roken van Super Cheese Express zijn die van een klassieke Cheese en hasj, die een extreme, couch-locking stone opwekken met een euforische buzz. De veelzijdigheid van de effecten maken deze soort geweldig voor recreatief gebruik, maar ook effectief voor medicinaal gebruik.

Super Cheese Express is een veelzijdige soort met de perfecte combinatie van genetisch materiaal, die mag pronken met de ongelooflijke eigenschappen van haar ouders. Iedereen die zoekt naar de bekende en oldschool smaken van cheese, versterkt met het verbazingwekkende potentieel van de Afghani hasj soort, zal snel verliefd worden op deze autoflowering soort.

Super Cheese Express (Positronics) feminized Product Informatie
Merk Positronics Seeds
Ouders Afghan Express x Super Cheese
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Cheese Express (Positronics) feminized
Super Cheese Express (Positronics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.