Critical 47 (Positronics) feminized

(1)

Als je het hebt over een diverse erfenis... De feminized Critical #47 heeft genen geërfd van Colombia, Mexico en India, en haar voorouders stammen af van Critical Mass en Afghaanse Skunk. Een 50/50 verdeling tussen Indica en Sativa, deze Skunky cannabis is snelbloeiend en lekker smakend, en het fruitige aroma wordt enkel overtroffen door de kalmerende, meditatieve high.

30,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 30.00
 • Aantal zaden: 3 € 30.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Positronics - Critical 47: Een geweldige kruising van AK-47 en Critical Skunk

En alweer heeft Positronics een geweldige hybride gekweekt, deze keer door Critical Skunk te kruisen met AK-47, en hiermee brachten ze een verscheidenheid aan unieke cannabisgenen van over de hele wereld bij elkaar. Critical #47 zou best wel eens de perfecte Skunk kunnen zijn met haar sterke perzik- en mangoaroma, haar zoete, langdurende smaak en haar sublieme, zwaar op Indica leunende high met enkele pittige hinten van Sativa. Haar ronde, parelende toppen zijn absoluut verrukkelijk en bedekt met fonkelende, oranje haren. Ideaal voor medicinaal gebruik vanwege het CBD-gehalte van 0,3%; Critical #47 dringt diep in je door en laat je stress, kwalen en pijnen wegsmelten. Houd wel wat water paraat: de overweldigende smaak van deze soort wordt vaak gevolgd door een kurkdroge mond. Critical #47 is een snelbloeiende schoonheid en een van de meest populaire Skunkhybriden die Positronics heeft ontwikkeld.

Critical #47's gelijk verdeelde Sativa- en Indicagenen pakken naar verwachting uit. Ze bereikt de gemiddelde hoogte van een Indica, ongeveer 1,5 meter, en kan zich zowel binnen als buiten tot een ware schoonheid ontwikkelen. Critical #47 is ook erg snel. Positronics raadt aan om haar ongeveer twee weken in de vegetatieve groei te laten verkeren alvorens haar te laten bloeien, en dan zal ze haar duidelijk met THC overladen toppen gaan ontwikkelen. Snoei vervolgens na drie weken de plant en je zult zien wat voor potentie ze heeft met betrekking tot de opbrengst; na 50 bloeidagen kun je rond de 400 g/m² binnenhalen (of 500 g/plant). Het is niet nodig om haar continu van voedings- en meststoffen te voorzien, en als je plant meer nodig heeft, laat ze je dat vanzelf wel weten. De toppen kunnen enige schimmel wel verdragen, maar houd de ventilatie wel goed in de gaten, zo krijgt ze geen last van muffe vochtigheid. Over het algemeen wordt Critical #47 gewaardeerd om haar korte bloeiperiode en haar Skunky, zoete aroma. En als je haar op biologische wijze kweekt, zal een verse joint, gerold van haar parelende oranje toppen, gewoonweg hemels smaken.

Critical #47 is een populaire en geprezen soort, en de plant zal iedere armzalige kweekruimte opfleuren met haar overweldigde fruitige aanwezigheid. De meeste indoor Critical #47 kwekers gebruiken trouwens koolstoffilters om te verhinderen dat die geur de hele ruimte overheerst. Een winnaar van talrijke Spaanse cannabiswedstrijden, vaak de 'perfecte Skunk' genoemd. Als je een plant zoekt met een sterke, medicinale, lichamelijke stone en een smaak die zelfs de meest ervaren wietrokers zal verbazen, moet je de zaadjes van de feminized Critical #47 hebben.

Merk Positronics Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Critical Mass x AK-47
Bloeitijd 50-55 days
THC 15-18%
CBD 0.2%
CBD:THC 1 : 75
Opbrengst Indoor 400 g/m2
Opbrengst Outdoor 500 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  09/Oct/2019

  good
  good weed

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical 47 (Positronics) feminized
Critical 47 (Positronics) feminized