Auto Pipi (Pyramid Seeds) feminized

We hebben geen idee waarom deze soort zo'n rare naam heeft - de feminized Auto Pipi van Pyramid Seeds wordt in Nederland, Spanje, VS, UK en Duitsland door iedereen PISS genoemd. Toen ik jong was, noemden we erg sterke en geurige wiet 'kattenpis'. Auto Pipi heeft sterkere Sativa-eigenschappen, een verbeterde productiviteit en betere smaken dan haar voorgangers.

30,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 30.00
  • Aantal zaden: 5 € 30.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Auto Pipi: Een aangename bloemengeur en een citroenachtige smaak

We hebben geen flauw idee waarom de feminized Auto Pipi van Pyramid Seeds zo'n onaangename naam heeft - iedereen in Nederland, Spanje, de VS, de UK, Frankrijk en Duitsland vertaalt Pipi als PISS. Tja, in mijn vlegeljaren gaven we zeer sterke en geurige wiet de bijnaam 'kattenpis' - een destijds zeer toepasselijke term en sommige dope maakte onze ogen echt aan het wateren.

Auto Pipi werd ontwikkeld met behulp van de genen van Power Plant en White Widow, allebei legenden op hun eigen manier, en afgezien van haar dwaze naam verrast ze met een erg goede smaak en grote toppen met een ruimschootse hoeveelheid oranjebruine stampers die liggen ingebed in het dons van glanzende, witte trichomen. De aangename bloemengeur en de citroenachtige smaak met een vleugje zuur in combinatie met een verheffende high maken haar een goede keus voor alle feestbeesten, maar rook niet teveel van haar, want dan neemt haar Indicakant het over en word je knettertje stoned.

Opmerking voor buitenkwekers: Voor de beste resultaten wordt het aanbevolen om haar in een pot van 20 liter of meer te planten.

Merk Pyramid Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd 75 days
THC 12%
Opbrengst Outdoor 30-100 g/plant
Hoogte (Indoor) 40-140cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Pipi (Pyramid Seeds) feminized
Auto Pipi (Pyramid Seeds) feminized
Auto Pipi (Pyramid Seeds) feminized
Auto Pipi (Pyramid Seeds) feminized
Auto Pipi (Pyramid Seeds) feminized
Auto Pipi (Pyramid Seeds) feminized