Auto Alpujarreña (Pyramid Seeds) feminized

Auto Alpujarreña van Pyramid Seeds is op grote hoogte gekweekt, in de bergen van Grenada, wat haar een buitengewoon veerkrachtige plant maakt die met name geschikt is voor buitenprojecten. Ze ontwikkelt zich zonder fratsen, smaakt geweldig en produceert een fantastische, ontspannen high. Auto Alpujarreña is geschikt voor discrete projecten en iedereen die uitmuntende Spaanse cannabis wil proeven.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds – Auto Alpujarreña: Taaie en kleine autoflower met geweldige smaken en effecten

De expert kwekers bij Pyramid Seeds in Spanje hebben behoorlijk wat tijd geïnvesteerd in de creatie van hun nieuwste autoflowering soort, Auto Alpujarreña. Deze dame is op grote hoogte gekweekt, in de bergen van Grenada, waardoor deze plant een natuurlijke weerstand heeft opgebouwd tegen zelfs de meest extreme omstandigheden. Ze kan omgaan met extreme kou en kan dus worden gekweekt op locaties waar andere soorten niet zo goed zouden presteren.

Deze taaie plant ontwikkelt ook vrij sterke takken, zodat wind en andere gure weersomstandigheden geen probleem voor haar zijn. Met een gemiddelde hoogte van slechts 40-100cm, kan deze indica-dominante dame ook een perfecte plant zijn voor discrete projecten of wanneer men kampt met ruimtegebrek.

Auto Alpujarreña schittert met een zeer korte bloeiperiode van slechts 50-55 dagen, wat haar een uitstekende keuze maakt voor iedereen die snel resultaat wil zien. Haar productie, tot wel 550g/m² binnen en tot 100g/plant buiten, is nog eens een extra pluspunt. Omdat ze een autoflowering soort is, kan bijna iedereen deze schoonheid kweken. Je hebt geen speciale kweekvaardigheden nodig om een goede oogst te behalen met wat eersteklas, Spaanse wiet.

Dankzij haar geweldige genetica, straalt Auto Alpujarreña een verrukkelijk aroma uit en de 17% THC zal na het roken ook verwennen met een krachtig, maar ontspannend en kalmerend effect.

Het kweken van Auto Alpujarreña zal geen vergissing blijken. Dit is een geweldige keuze, zeker voor buitenkwekers, maar ook voor andere kwekers die simpelweg een eenvoudig te kweken autoflower zoeken die op alle vlakken scoort.

Auto Alpujarreña (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Alpujarreña x ruderalis
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 17%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 34
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Alpujarreña (Pyramid Seeds) feminized
Auto Alpujarreña (Pyramid Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.