Northern Lights feminized (Pyramid Seeds)

Northern Lights van Pyramid Seeds geeft ons alle goedheid waar we zo gek op zijn van Northern Lights, in een strain die zorgvuldig is gecreëerd met oude, zeer moeilijk te vinden, originele fenotypen. Deze sterke indica groeit bijna overal, en met haar spectaculaire smaak en effect mag het geen wonder heten dat ze veelvuldig cannabis-awards heeft gewonnen!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Northern Lights: Fenomenale Northern Lights Versie Om Van Te Houden

Bijna elke zichzelf respecterende zadenbank heeft wel een variëteit van de Northern Lights in de sortering. Dat is niet verrassend te noemen omdat Northern Lights vandaag de dag één van de meest populaire indica's is die je kunt kweken. Deze schitterende strain schittert met zó veel fantastisch goede eigenschappen dat je als kweker bijna niet de mist in kunt gaan als je haar kweekt. Northern Lights heeft vanwege haar kwaliteiten, zoals de uitmuntende smaak en het potente effect, al ontelbare prijzen in de wacht gesleept.

Bij Pyramid Seeds wilden ze niet zomaar weer een andere variëteit van de immer populaire Northern Lights. Deze Spaanse expert breeders gingen op zoek naar een oud, en tegenwoordig zeer moeilijk te vinden Nederlands fenotype voor hun versie, waardoor het zo'n buitenbeentje is geworden.

De Northern Lights van Pyramid Seeds is een makkelijk te kweken plant en is geschikt voor elke kweekomgeving. Deze strain verrukt met haar natuurlijke robuustheid, en het feit dat ze zich kan aanpassen ongeacht haar groeiplaats. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken, en ze doet het goed in de aarde of hydroponische systemen. De plant wordt niet heel hoog, doorgaans zal ze onder de 120cm blijven, terwijl de meeste planten de 100cm amper zullen halen. Maar wat ze aan hoogte tekort komt, maakt ze met haar compacte groei, en met een overvloed aan fikse toppen die glinsteren van de plakkerige kristallen, ruimschoots goed. Je kunt uitzien naar een fantastische opbrengst van 600 gr/m² of meer, als je haar binnen kweekt onder een lamp van 600 Watt.

Northern Lights zal je nooit teleurstellen als het op smaak, en haar potente effect aankomt. Haar intensieve, maar toch prettig zoete smaak is er ongetwijfeld één van de oorzaken van dat ze, als geen ander, prijs na prijs in de wacht sleept. Met een kolossaal THC-gehalte van 21%, zal ze na het roken instaan voor een grandioze indica-high die werkelijk heerlijk ontspant, en rustgevend is. Door haar zeer sterke werking is Northern Lights voor medicinale gebruikers een fantastische plant.

Northern Lights is een fantastische, zo niet ronduit spectaculaire indica om te kweken. Pyramid Seeds brengt ons een verrukkelijke variëteit van de Northern Lights, die ons wederom laat zien waarom deze strain nog altijd de favoriete keus is voor heel veel cannabis-enthousiastelingen!

Northern Lights feminized (Pyramid Seeds) Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Northern Lights
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 21%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 12.4
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights feminized (Pyramid Seeds)
Northern Lights feminized (Pyramid Seeds)
Je bezoekt onze Nederlandse website.