Kukulkan (Pyramid Seeds) feminized

(1)

Kukulkan is een unieke indica-dominante soort die je zintuigen en je geest verwent. Ze is binnen en buiten te kweken en past zich aan verschillende klimaatstreken aan. Kukulkan pompt er na een korte bloeiperiode van 55 dagen een hoge opbrengst van beresterke toppen uit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Kukulkan: Zoete en eenvoudig te kweken indica-kruising

Kukulkan is een buitengewone kruising van de beresterke indica Black Domina en Chronic, een gekruiste soort. Het indrukwekkende resultaat is een 70/30 indica-dominante plant die garant staat voor een exquise combinatie van indica- en sativa-effecten. De unieke genen van deze soort induceren een high die kalmerend en sedatief is, maar het is nog wel mogelijk van de bank te komen. Laat je niet foppen door de mierzoete smaak van Kukulkan; ze produceert een geweldige high.

Kwekers maken geheid een vreugdedansje zodra ze weten dat ze binnen afzienbare tijd, onder verschillende kweekomstandigheden, reusachtige opbrengsten genereert. Ze is een flexibele en vergevingsgezinde soort die in diverse klimaatstreken en substraten te kweken is. Naarmate ze groeit, ontwikkelt deze gemiddeld hoge plant enorme en uitbundige bladeren die vastzitten aan stevige en sterke stelen.

Als je Kukulkan binnen onder een 600W lamp kweekt, mag je rekenen op ongeveer 550g/m². Ze bereikt een hoogte van 50-150cm en haar bloeiperiode bedraagt binnenshuis een dag of 55.

Kweek je Kukulkan echter buiten, dan produceert ze tussen de 0,5-2kg aan superieure toppen per plant. De ideale tijd voor het oogsten van deze soort hangt af van de plaats waar je haar kweekt. Kweek je haar in een Europees klimaat, dan oogst je de plant half september. Bevind je je in Zuid-Amerika, dan is dit halverwege de maand maart. We bevelen echter aan deze soort te kweken in regio's waar de herfst vroeg zijn intrede doet.

Kukulkan (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Chronic x Black Domina
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 20
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kukulkan (Pyramid Seeds) feminized
Kukulkan (Pyramid Seeds) feminized
Kukulkan (Pyramid Seeds) feminized
Kukulkan (Pyramid Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.