Black Cherry Punch (Pyramid Seeds) feminized

(1)

Black Cherry Punch heeft alles wat je nodig hebt. Ze heeft prachtige toppen, een fantastisch THC-gehalte en ze smaakt werkelijk verrukkelijk.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Black Cherry Punch: Prachtige toppen boordevol THC

Black Cherry Punch voldoet aan alle eisen die een kwaliteitsplant zou moeten hebben. Ze heeft diverse, unieke kenmerken die samensmelten tot een werkelijk unieke cultivar. De plant heeft levendige kleuren, is ontzettend krachtig en heeft een complex terpenen-profiel. Dat alles maakt haar een uitstekende aanvulling op elke zadencollectie.

Pyramid Seeds heeft de ouderstrains Black Cherry Kush en Cherry Pie gekruist in een poging een kalmerende strain te creëren die overvloeit van de zompige smaken. Nadat ze deze unieke genen stabiliseerden met diverse generaties, vonden de kwekers goud. Het is ze gelukt om een plant te ontwikkelen die rijk is aan terpenen. Het genetische profiel bestaat daarbij voor 90% uit indica en voor slechts 10% uit sativa.

Black Cherry Punch trakteert je op een spectaculaire show tijdens de bloeifase. Haar smalle en lange toppen krijgen prachtige tinten groen en paars. Oranje stampers en een overvloed aan helderwitte trichomen maken het schilderachtige tafereel compleet. Een kweekruimte of tuin met deze toppen is een lust voor het oog. Black Cherry Punch doet het zowel binnen als buiten goed. Binnenshuis genereren de planten een gemiddelde opbrengst van circa 350g/m² in een bloeitijd van 60 dagen. De cultivar benut haar volledige potentieel echter buiten. Daar genereert ze namelijk 750–1000g/plant. Bereid je voor op een oogst in september.

Niet alleen haar prachtige toppen zijn aantrekkelijk voor kwekers en rokers. Haar gehalte cannabinoïden is ook een zeer wenselijk kenmerk. Als je haar onder optimale omstandigheden kweekt, genereert Black Cherry Punch een THC-gehalte van soms wel 25%. Zo'n gigantische hoeveelheid van de psychoactieve cannabinoïde — in combinatie met sterke indica-invloeden — resulteert in een effect dat inslaat in je lijf. De high verspreidt zich snel door het hele lichaam. Alle spieren in je lijf ontspannen erdoor. Op recreatief gebied is de high zeer prettig om de avond mee in te luiden. Op medicinaal vlak zorgt deze wiet mogelijk voor pijnstilling en is het soms werkzaam tegen angst en slapeloosheid.

De schoonheid en effecten van Black Cherry Punch zijn verder verstrekt door haar terpenen-profiel. Haar trichomen vloeien over van de heerlijke hars met de geur van fruit, aarde, zoetigheid, bloemen en bosbessentaart.

Black Cherry Punch (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Black Cherry Kush x Cherry Pie
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 170cm
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    08/Jan/2022

    Sympa
    Bonne germination, pieds corrects’ et bon résultat final. Je recommande.

    G. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Cherry Punch (Pyramid Seeds) feminized
Black Cherry Punch (Pyramid Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.