Watermelon Zkittlez (Pyramid Seeds) feminized

(2)

Elk trekje van Watermelon Zkittlez is verrijkt met smaken van zoete vruchten. Dankzij haar gebalanceerde, genetische profiel richt de high zich op zowel lichaam als geest.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Watermelon Zkittlez: Verrukkelijk in balans

Watermelon Zkittlez is ontstaan uit het verlangen een goed gebalanceerd exemplaar te maken die explodeert met verrukkelijke terpenen. De breeders van Pyramid Seeds identificeerden wat van de lekkerste soorten voor dit project. Uiteindelijk kozen ze voor Watermelon Zum Zum #3 en OG Eddy. Het resultaat is een weergaloze smaakexplosie, bekend als Watermelon Zkittlez.

Dit exemplaar bewandelt het fijne lijntje tussen indica- en sativa-dominantie. Haar genetische profiel bestaat uit exact 50% sativa genetica en 50% indica. Zo heb je het beste uit twee werelden. Watermelon Zkittlez stelt ook niet teleur als het om de productiviteit gaat. Binnenplanten verwennen met ongeveer 400g/m² na een bloeiperiode van 60 dagen. Met buitenplanten is een monsterlijke opbrengst mogelijk van wel 750-1000g/plant. Het oogstmoment valt in september.

Watermelon Zkittlez trakteert op een evenwichtige high, geschikt voor elk moment van de dag. Kort na het genieten van een joint of vape, bemerk je de duidelijke sativa head high. Gevoelens van geluk, euforie en motivatie nemen de psyche over. De daaropvolgende verbetering in de stemming is ideaal om je focus en productiviteit te versterken. Dit effect is ook ideaal voor artiesten, schrijvers en musici die zoeken naar creatieve inspiratie.

Binnen een uur of twee verschuift die energieke high in je bol naar een kalmerende, lichamelijke stone. Je eetlust neemt toe en de woeste motivatie verschuift naar een relaxt gevoel van tevredenheid. Plan alles goed en je begint je avond met creatieve uitspattingen, terwijl je eindigt met zalige ontspanning.

Met een naam als Watermelon Zkittlez verwacht je natuurlijk wat uitgesproken smaken en dat is precies wat je ontvangt. De terpenen in deze kristallijne toppen genereren vleugen zoetigheid, watermeloen en andere vruchten. Gebruik een vaporizer om volop te genieten van al deze glorieuze smaken.

Watermelon Zkittlez (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Watermelon Zum Zum #3 x OG Eddy
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    08/Jan/2020

    Watermelon zkittles
    Not yet tried but i am very excited and Service top like always

    S. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Watermelon Zkittlez (Pyramid Seeds) feminized
Watermelon Zkittlez (Pyramid Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.