Rapé Guayusa

(32)

Guayusa is een plant uit het tropisch regenwoud. Ze kan worden gevonden in het Amazonegebied en in Peru en Ecuador. De bladeren worden in poedervorm gebruikt als een snuifje in Rapé preparaten door sjamanen en genezers van het regenwoud. Guayusa heeft een stimulerend effect en veroorzaakt lucide dromen. Met de "Watchman's Plant" blijf je je ervan bewust dat je in een droom bent.

14,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (32)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Rapé Guayusa: Heilig Geneesmiddel Uit De Amazone

Guayusa bladeren worden verkocht op markten in Colombia en Ecuador. Thee gemaakt van de bladeren heeft naar verluidt een lustopwekkende werking.

Het gebruik van Guayusa bladeren voor sjamanistische en rituele doeleinden gaat duizenden jaren terug. De bladeren zijn ontdekt op oude begraafplaatsen die het belang van de plant aantonen, al in de oudheid. Sjamanen van het regenwoud gebruiken de Guayusa bladeren voor Rapé, een geestverruimende mix van planten die wordt gebruikt als een snuifje tijdens ceremonies. Het wordt ook geconsumeerd met Ayahuasca om de bitterheid te verminderen. Maar eveneens omdat het helpt wakker te blijven tijdens de ceremonie en omdat het kater-effecten voorkomt.

Guayusa is geweldig voor mensen die geïnteresseerd zijn in sjamanistische dromen. Het effect is fysiek, energiek en helpt bij het opwekken van een lucide droom. Dit verklaart de bijnaam van Guayusa, die "Watchman's Plant" luidt: als je slaapt en droomt, ben je je er volledig van bewust dat je in een droom bent!

HET GEBRUIK VAN GUAYUSA

De traditionele manier om Rapé in te nemen, is middels soplada, waarbij iemand anders het poeder in je neus blaast. Je kunt Rapé echter ook zelf gebruiken als je een speciale houten pijp gebruikt die kuripe heet. Voor de meeste mensen is de kuripe waarschijnlijk de betere optie. Hiermee hebben ze namelijk een betere controle over de dosering.

HET GEBRUIK VAN EEN KURIPE PIJP VOOR RAPÉ

Neem ongeveer een hoeveelheid ter grootte van een erwt van de Rapé Guayusa poedermix in je handpalm en doe deze in het neuseinde van de kuripe pijp. Tik met het andere uiteinde van de pijp op een hard oppervlak om eventuele lucht of vast Rapé-poeder te verwijderen.

Steek het mondeinde van de kuripe pijp in je mond en het neuseinde in één neusgat. Sluit je ogen, leun een beetje naar voren en blaas het mengsel voorzichtig in je neus.

Als je een hogere dosering wenst, vul je de kuripe gewoon bij en gebruik je je andere neusgat voor de volgende dosis. Je kunt het knoeien van het mengsel minimaliseren wanneer je iets naar voren leunt tijdens en direct na gebruik.

Bevat: Rapé Guayusa (5 gram) Ecuadoraanse Guayusa poeder

OPMERKINGEN

 • Rapé bevat tabak en nicotine.
 • Niet combineren .
 • Niet gebruiken als je zware machines moet besturen of bedienen.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (32)
  (32)
  01/Apr/2020

  Bon produit
  J'utilise ce rapé le soir (le kanna le matin) pour me détendre. Livraison discrète et rapide ! Merci Zamnesia !

  12/Mar/2020

  Thumbs up!
  Says somewhere on the internets -Step 1 find a good place to take your Rapé... It does not make you talk to trees and thats not the point, for me it helps to relax and it does work. This versus Kanna flavor.. each has its own buzz which I find very nice. I pick both, Thanks Zam, top notch service and products

  09/Mar/2020

  Clears
  I didnt really like it the first time, it made me tear up, snot came out of my nose. It felt like it cleaned my head. The times after that it was very cleansing. Still with some tears but the feeling you get is very calm and clear. I would recommand.

  02/Mar/2020

  Very good
  If you like Kanna Rapé, you should try this for sure.

  03/Feb/2020

  Very good and intense snuff
  This snuff is really good quality and letting go of thoughts keeping you busy for a while. I like it and recommend buying.

  27/Nov/2019

  Mistermojo
  Ça va mais c était pas trop mon truc.mais ok

  02/Oct/2019

  correcte
  el producte es perfecto

  16/Aug/2019

  bon rappé
  On sent bien l'effet présent, bon produit merci zamzam!

  03/Jul/2019

  Ottimo prodotto
  Sicuramente serve per pulire bene le vie aeree e calmare la testa. Non è forte ma fa il suo lavoro

  10/Jun/2019

  ELF's rulez!!!
  Greetz from CZE!!! Excellent work, awesome shop!!!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rapé Guayusa
Rapé Guayusa
Rapé Guayusa
Rapé Guayusa