Rapé Kanna

(15)

Rapé is een heilig medicijn, gebruikt door de inheemse stammen uit het Amazone regenwoud. Het hoofdingrediënt van dit sjamanistische poeder is sterke tabak die verrijkt is met andere planten en as. Rapé wordt vaak gebruikt voor genezing en spirituele doeleinden. Deze Rapé mix bevat Kanna, een stemmingsverbeteraar met zowel stimulerende als ontspannende effecten die een fijne kick geven.

14,95
11,96 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (15)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Rapé Kanna: Krachtige Sjamanistische Kruiden

Inheemse stammen uit het Amazonegebied gebruiken al duizenden jaren Rapé. Het hoofdingrediënt van dit complexe mengsel van verschillende planten en as is Nicotiana rustica. Dit is een wilde tabakssoort die 20x krachtiger is dan reguliere tabak. Het nemen van Rapé kan een krachtige psychedelische en transformatieve ervaring opwekken. De effecten kunnen echter verschillen, afhankelijk van de unieke planten die ervoor gebruikt zijn.

RAPÉ KANNA

Deze unieke Rapé mix bevat Kanna (Sceletium tortuosum), wat zowel ontspannende als stimulerende effecten kan geven. Het is een afrodisiacum met stemmingsverbeterende eigenschappen en geeft je een aangename, blije "buzz". Hoewel stimulerend en kalmerend tegenstrijdig klinkt, is het iets wat je moet ervaren om te begrijpen!

HET EFFECT VAN RAPÉ

Het effect van de consumptie van Rapé hangt af van de specifieke mix van planten en as die gebruikt is. Het kan variëren van redelijk mild tot een verhoogde focus en helderheid. Maar het kan ook zeer psychedelisch en transformatief zijn. Rapé kan helpen om negatieve gedachtepatronen te doorbreken, de geest vrijmaken van verwarring en draagt bij aan verbinding met jezelf en het universum.

Rapé snuiven helpt het lichaam afvalstoffen en negatieve energie kwijt te raken. Het poeder kan een sterke lichamelijke reactie opwekken die de sinussen en luchtwegen vrijmaakt. Overgeven tijdens een Rapé ritueel is ook vrij gebruikelijk. Het reinigen van het lichaam is onderdeel van de reinigende en zuiverende werking.

HOE GEBRUIK JE RAPÉ?

Rapé is zeker geen “party drug”. Het wordt traditioneel ingenomen tijdens spirituele ceremonies en degene die het gebruikt, heeft meestal een specifiek doel voor ogen. Inheemse stammen gebruiken het voor spirituele of fysieke genezing, om de geesten advies te vragen of om zich te verbinden met de natuur en het universum.

Er zijn twee manieren om Rapé te gebruiken. De traditionele wijze is om het met behulp van een tweede persoon te nemen. Hierbij gebruikt je partner een pijp, een soplada genaamd, om het poeder in je neusgaten te blazen.

Je kunt ook zelf het Rapé poeder toedienen met een houten pijp die kuripe genoemd wordt. De kuripe is een V-vormige pijp die een mondstuk en neuseinde heeft.

Doe een hoeveelheid Rapé ter grootte van een erwt op het neuseinde van de kuripe. Plaats het mondstuk van de pijp in je mond en doe voorzichtig het neuseinde in een van je neusgaten.

Leun voorover en blaas het Rapé poeder in je neusgat. Herhaal dit met je andere neusgat.

Houd je hoofd voorover gebogen om te voorkomen dat de mix in je keel terechtkomt.

Je kunt je dosis verhogen of verlagen, afhankelijk van je tolerantie en het effect dat je wilt bereiken.

BEVAT

5 gram Rapé Kanna

WAARSCHUWING

Rapé bevat tabak en daardoor nicotine. Combineer het niet met andere drugs of medicatie (met name MAO-remmers). Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet consumeren als je moet rijden of zware machines moet besturen.

Volume 5gr

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (15)
  (15)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  21/Aug/2019

  Smaller than expected.
  It’s 5 grams. It is what it is. You need quite a lot to get any effects.

  23/Jul/2019

  Am I doing it right ?
  I may be resistant to it but, beside a light buzz, this stuff has no effect on me whatshowever, and I won't sniff the entire box in one take to be sure. What a shame.

  15/Jul/2019

  Rapé
  J'ai plusieurs fois esseyé le rapé ( faut dire avec 5g ya largement assé ) sans kuripe c'est chaud a sniffé car la poudre est très lègère, en aspirant doucement ca passe encore, mais l'effat est la! une petite dose suffit pour se libéré !

  08/Apr/2019

  rapé potencia media
  Se nota el efecto de la kanna,efecto vibrante.

  08/Mar/2019

  Unlike any other rapé I have tried
  I'm quite happy with the rapé, although I prefer something with a little bit more kick!

  18/Feb/2019

  Special effect
  I gave this rap to a friend of mine who takes traditional rap regularly, he was astonished by the ganja-like experience which was almost overwhelming. So this was due to the kanna. A good quality rap with a very special effect!

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  29/Jan/2019

  Fast delivery, works as advertised
  It was very helpful for me.

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rapé Kanna
Rapé Kanna
Rapé Kanna
Rapé Kanna
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.