501st OG (Rare Dankness) regular

De expert kwekers bij Rare Dankness gebruikten wederom de eersteklas bewezen genetica van Skywalker OG om een nieuwe soort te maken. Deze keer is hun 501st OG een kruising tussen Skywalker en RD #1, wat een zalige Kush oplevert die er niet alleen tijdens de groei kleurrijk uitziet. Dankzij de Kush ouders, maakt ze indruk met geweldige Kushy smaken en een serieus krachtige high.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Rare Dankness – 501st OG: Super krachtige en smakelijke Kush hybride

Rare Dankness had al meerdere homeruns geslagen door fabuleuze soorten te creëeren die gebaseerd zijn op de bewezen Skywalker OG genetica, gekruist met een van hun eigen Rare Dankness variëteiten van topklasse. Net als hun Star Killer, trekt ook 501st OG voordeel uit deze goede Kush genetica, maar deze keer hebben ze de soort gekruist met een mannelijke Rare Dankness #1.

Het is gebleken dat 501st OG een ongelooflijk hoogproductieve soort is die, net als andere creaties van deze doorgewinterde kwekers, tijdens haar vegetatieve- en bloeiperiode al indruk maakt. De vrouwelijke planten van deze regular soort zullen tijdens de groei de aandacht trekken met een overvloed aan prachtig paars getinte toppen. In tegenstelling tot haar OG ouder, zal 501st OG niet al teveel stretchen en ontwikkelt in plaats daarvan een meer compact en gedrongen uiterlijk. Dit kan een voordeel zijn voor kwekers die niet alle ruimte van de wereld hebben, omdat de plant een fijn, beheersbaar formaat behoudt. Je kan 501st OG binnen of buiten kweken en de bloeiperiode is met 50-65 dagen heel redelijk te noemen.

Rare Dankness levert gewoonlijk geen half werk af als ze een nieuwe creatie uitbrengen en 501st OG is geen uitzondering op deze regel. Dit is een serieus krachtige hybride die, dankzij haar bewezen Kush OG genetica, zelfs de meest doorgewinterde cannabis liefhebber zal bevredigen. Als het om de smaak gaat, schittert ze met haar duidelijk Kushy, ongelooflijk zoete aroma, wat een super-krachtig, maar heerlijk soepel eindproduct oplevert waar je zeker van zal genieten. Haar effect is zeer krachtig, slaat hard in en houdt lang aan; een eersteklas high die je door je hele lichaam zal voelen. Vanwege dit krachtige effect, kan 501st OG ook een goede keuze zijn voor medicinaal gebruikers die verschillende aandoeningen willen behandelen, zoals chronische pijn of slapeloosheid. Dankzij haar super-ontspannende Indica high is ze ook een zeer geschikte soort voor de behandeling van diverse stemmingsstoornissen, zoals depressie of angst.

501st OG van Rare Dankness is een ware traktatie voor alle Kush- en Indica liefhebbers. Haar ongebreidelde kracht en verrukkelijk smakende zoete en Kushy rook zal alle twijfels over de kwaliteit van deze soort wegnemen. Tel daar haar uitstekende kweekeigenschappen bij op en je hebt geen reden meer om deze fabelachtige Kush niet te kweken. Zorg er dus voor dat deze bovenaan je wensenlijstje staat!

501st OG (Rare Dankness) regular Product Informatie
Merk Rare Dankness
Ouders Skywalker OG x Rare Dankness 1
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
501st OG (Rare Dankness) regular
501st OG (Rare Dankness) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.