Session (Reggae Seeds) regular

De reguliere Session van Reggae Seeds is het nageslacht van Kalijah, een potente mannelijke plant met CBD-rijke kinderen, en de meer dan beroemde en legendarische Diesel. Twee eigenschappen van Session verdienen de term 'spectaculair': de opbrengst en de geur. Leid haar na 2 weken vegetatieve groei de bloeifase in om haar grootte te beperken. Heldere Sativa high, exotische geuren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Reggae Seeds - Session: Een helder high, bezorgd met exotische fruitaroma's

De reguliere Session van Reggae Seeds werd gecreëerd door de meer dan beroemde, legendarische Diesel te laten bestuiven door Reggae Seeds' meest potente en mannelijke cannabisexemplaar, Kalijah, een zeer potente plant, die erom bekend staat CBD-rijk nageslacht te produceren. Dit is zonder twijfel de beste producent die Reggae Seeds heeft te bieden, vandaar de term 'spectaculair', want haar exotische aroma's zijn vers, zoet en bitter, citrus- en sinaasappelachtig met een mango topping.

Geef Session van Reggae Seeds slechts 2 weken van vegetatieve groei voordat je haar de bloeifase instuurt, want zo kun je haar grootte beperken, ze kan namelijk behoorlijk lang worden. Geef haar voldoende voedingsstoffen en zorg voor iets hogere temperaturen en ze zal na 65-75 dagen klaar zijn om geoogst te worden; als je haar buiten kweekt, kun je begin oktober oogsten. Het officiële gewicht van de oogst: HEEL VEEL! En de toppen van Session zijn een lust voor het oog - groot en volledig bedekt met glanzend witte THC-ambassadeurs en bespikkeld met oranje-bruine haren. Na deze Sessie zul volledig helder zijn in je hoofd en vol met energie, klaar om vol optimisme een nieuwe dag tegemoet te treden.

Session (Reggae Seeds) regular Product Informatie
Merk Reggae Seeds
Ouders Diesel x Kalijah
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Session (Reggae Seeds) regular
Session (Reggae Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.