Dancehall (Reggae Seeds) regular

Zweep hem op. De reguliere Dancehall van Reggae Seeds is een rappe Sativa met een speciale beat. Juanita La Lagrimosa en Kalijah troffen elkaar op de dansvloer en dit is het resultaat van de afterparty: een soort met een snelle bloei, slechts 60-70 dagen, en een gemiddeld grote tot grote opbrengst. Buiten kan ze mooi paars verkleuren zodra de temperatuur onder de 20°C komt. Een sociale high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Reggae Seeds - Dancehall: Een snel inslaande zeer cerebrale en sociale high

Zweep hem op en kom in de stemming. De feminized Dancehall van Reggae Seeds is een snelle Sativa met een speciale beat - buitenshuis heeft ze de neiging om prachtige paarse verkleuringen te vertonen zodra de temperatuur onder de 20°C komt. Hoe dan ook, ze is het resultaat van een nachtje stappen van de CBD-rijke Juanita La Lagrimosa met een mannelijke Kalijah, en blijkbaar was alleen dansen niet genoeg. Deze rappe variëteit draagt een zware Sativalast, maar toch lukt het haar om binnen 60-70 dagen door de bloeiperiode hen te dansen.

We raden je aan om Dancehall van Reggae Seeds na slechts drie vegetatieve weken al te stimuleren om de bloeifase te betreden, want dan zal ze niet al te veel vertakkingen krijgen en zal ze uitermate geknipt zijn voor de SOG-methode. Dancehall is als een bevoorrecht kind op Aarde gekomen, zowel qua smaak als geur. Het geurenpalet begint bij een bos- en aardachtig aroma en glijdt vervolgens door een tros bessen en een wolk wierook heen, terwijl je smaakpapillen de twist dansen op de dralende smaak. De snel inslaande high is zeer cerebraal en sociaal, perfect voor een intieme dans met je geliefde of een dubstep met je vrienden.

Dancehall (Reggae Seeds) regular Product Informatie
Merk Reggae Seeds
Ouders Juanita la Lagrimosa x Kalijah
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dancehall (Reggae Seeds) regular
Dancehall (Reggae Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.