Guayaka (Reggae Seeds) regular

Guayaka is een waar genot in de kweekruimte. Ze is een compacte plant, die beheersbaar stretcht, wat haar perfect maakt voor elke indoor kweekruimte. Deze hybride dame heeft een stimulerend effect, gecombineerd met een uniek zoet en fris smaakprofiel. Wat Guayaka extra aantrekkelijk maakt, is haar hoge CBD-gehalte.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Reggae Seeds - Guayaka: Zalig en rijk aan CBD

De kleurrijke Guayaka van Reggae Seeds is een combinatie van een uitmuntende vrouwelijke kloon met de naam Guayaba, die zelf een kruising is tussen Chem Dog, Afghani en Chem91, met een mannelijke Kalijah, de meest CBD-rijke soort in de catalogus van Reggae Seeds.

Guayaka is relatief eenvoudig te kweken, omdat ze een compacte en veerkrachtige plant is. Ze zal niet heel hoog groeien of teveel vertakken tijdens de bloeiperiode, die ongeveer 50-60 dagen duurt. Buiten zal ze een meer struikachtige vorm ontwikkelen en prachtige kleuren laten zien tegen het einde van haar levenscyclus, waarbij ze indruk maakt met paarse, rode, blauwe, en groene tinten. Guayaka is een gemiddeld productieve plant, maar beloont je met compacte en ijzige toppen die eenvoudig te knippen zijn vanwege de top-tot-blad verhouding.

Het aroma is zwaar en uniek. De geuren van fris fruit en aardbeien worden gecomplimenteerd door die van verse koffie en hout. De buzz houdt je gestimuleerd en geïnspireerd, terwijl de medicinale CBD-eigenschappen behouden blijven, waar mensen met diverse aandoeningen van kunnen profiteren.

Guayaka van Reggae Seeds schittert in de helderste reggae kleuren en kan interessant zijn als je zoekt naar een CBD-rijke, eenvoudig te kweken hybride met een smakelijke boeket en een sativa-achtige buzz.

Guayaka (Reggae Seeds) regular Product Informatie
Merk Reggae Seeds
Ouders Guayaba x Kalijah
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Hoog
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Guayaka (Reggae Seeds) regular
Guayaka (Reggae Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.