Tora Bora (Reserva Privada) feminized

Tora Bora van Reserva Privada is een feminized door Indica gedomineerde soort (99%) van legendarische proporties. Pure Pakistaan en pure Afghaan produceren in combinatie een krachtige, levendige en hoogrenderende soort. Tora Bora heeft een bloeiperiode van 8-9 weken! Met Tora Bora zul kun je een opbrengst behalen van 450-55 g/m²!

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 35.00
 • Aantal zaden: 3 € 35.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Reserva Privada - Tora Bora: Een Indica van pure legenden

De Tora Bora brengt twee legendarische soorten samen in een vreedzaam (maar potent) matriarchaat. Aan de ene kant staat de bescheiden renderende en exquise smakende LA Confidential en aan de andere kant staat de levendig groeiende en pittige X18 pure Pakistaan.

Het feit dat Tora Bora gezegend is met zulke krachtige genen betekent dat gebruikers van medicinale marihuana ook de voordelen genieten van haar therapeutische kracht. Aandoeningen als chronische pijn, slapeloosheid en angst worden al vele jaren behandeld met deze wonderlijke soort.

De mix van LA en X18 biedt een snelle en diepe ontspanning gevende, vroeg rijpende soort met donkergroene toppen met blauwige keiharde toppen bedekt met een laag kristallen. Tora Bora levert een respectabele opbrengst op, tussen 450-550 g/m² - en dit maakt haar tot een uitstekende plant voor kleine én grote tuinen. Bovendien groeit Tora Bora ook nog eens snel. Over het algemeen is ze na slechts 8 weken klaar voor de oogst, ze is geweldig voor kwekers die op zoek zijn naar een snelle opbrengst van topkwaliteit.

Al met is Tora Bora een zware wiet, een die 'zware rokers' zeker in handen willen en zouden moeten krijgen.

Merk Reserva Privada
Genetica 99% Indica / 1% Sativa
Ouders LA Confidential x X18 Pure Pakistani
Opbrengst Indoor 450-550 g/m2
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tora Bora (Reserva Privada) feminized
Tora Bora (Reserva Privada) feminized