Acid Dough (Ripper Seeds) feminized

Acid Dough onderscheidt zich met een afkomst die buiten de typische, commerciële breeding-kring valt. Ze heeft unieke geuren en smaken en een aantrekkelijke paarse kleur tijdens volwassenheid. Acid Dough smaakt als een geglaceerde ananas en heeft een enorme power in huis.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Ripper Seeds - Acid Dough: Tweede Plaats Spannabis Cup Sativa 2017

Acid Dough van Ripper Seeds is een bijzondere mix van sommige van de beste exclusieve cannabis die momenteel ter wereld aangeboden wordt. Kwekers die gewend is aan de klassieke Amerikaanse of Europeaanse, commerciële strains zullen er gegarandeerd door betoverd raken. Congolese drums bonken in het hart van deze vooral Afrikaanse sativa-genen. Ook de vulkanische bodem van het eiland Réunion stroomt door haar aderen. Acid Dough is voor een sativa-dominante strain redelijk snel volgroeid en produceert binnen 70 dagen of minder volgroeide, knoestige toppen. OG Badazz is de indica/kush-mix die haar invloed heeft uitgeoefend door de bloeitijd te verminderen. De OG-strain zelf heeft een interessante en krachtig medicinale genetische geschiedenis.

Deze zeldzame mix van marihuana onderscheidt zich in elke groeifase van andere strains. Diepgekartelde bladeren zijn een mooie aanvulling op de manier waarop de kush-genen zichzelf richting de lichtbron wenden. Acid Dough, een strain met een sativa-vorm en afstanden tussen de knooppunten als een indica, biedt bloemen in het begin van de bloeifase veel mogelijkheden. Dichte, verlengde clusters bloemkelken bundelen samen tot grote, dichte bloemen. Feloranje stampers met makkelijk zichtbare, opgezwollen trichomen steken scherp af tegen het diepgroene gebladerte. In koelere klimaten zullen de buitenste bloemen paars kleuren, omdat de kou de harsproductie in de laatste weken verhoogt. Topblaadjes zijn ongelooflijk harsrijk, waardoor snoeien alleen nodig is voor commerciële esthetica. De thuiskweker kan ze er gewoon aan laten zitten en zal merken dat het geen effect zal hebben op de algehele uiteindelijke kwaliteit en zachtheid van het product.

Op de 2017 Spannabis Cup hebben juryleden Acid Dough een zilveren medaille uitgereikt in de sativa-categorie. Het feit dat deze strain een van de drie beste sativa-cannabisstrains in Europa is, is al reden genoeg om haar te gaan kweken. Zoetzuur ananassnoep prikkelt de neus en smaakpapillen. Ongewone nasmaken die buiten het typische cannabisspectrum vallen, zullen je gefascineerd doen terugkomen voor meer. De effecten zijn van het hoogste niveau. De sativa drukt op elke blij knop en schijnt een vrolijk cannabinoïdelicht in de donkere krochten van je geest. De indica verzacht lichamelijke pijntjes met gemak en stimuleert eetlust bij chronisch zieken. Haar dikke, prijswinnende bloemen die snel volgroeien en het effect dat haar onderscheidt van andere strains maken Acid Dough een must-have voor elke kritische verzamelaar.

Acid Dough (Ripper Seeds) feminized Product Informatie
Merk Ripper Seeds
Ouders Lilly (Queen Mother x Congo) x OG Badazz
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Onderscheidingen 2nd place in the Sativa category at the Spannabis 2017 Champions Cup
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Acid Dough (Ripper Seeds) feminized
Acid Dough (Ripper Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.