DO-G (Ripper Seeds) feminized

(3)

DO-G bevat een perfecte verdeling tussen indica- en sativagenen. Haar hoge opbrengsten maken haar een goede keuze voor een grote voorraad.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Ripper Seeds - DO-G: Stevige smaken en intense highs

DO-G is een krachtige soort met effecten die de balans behouden tussen een lichamelijke stone en een regelrechte lancering in de stratosfeer. Ze is gecreëerd door een team van gepassioneerde veredelaars. Haar genen zijn afkomstig van White Fire OG en een reversie van Do-Si-Dos.

Deze prima match heeft een perfect evenwichtige soort opgeleverd met 50% sativagenen en 50% indicagenen. Wellicht verwachten sommigen dat deze effecten elkaar te veel contrasteren. Je merkt echter dat ze elkaar juist perfect aanvullen. De soort is niet al te stimulerend. De indica-elementen helpen namelijk de cerebrale effecten temperen. Dit leidt tot een ontspannende en krachtige lichamelijke high. Deze fysieke effecten hebben veel therapeutische waarde. Ze zijn met name nuttig in de avonduren om een diepe en rustgevende slaap op te wekken. Atleten en actieve mensen merken wellicht ook dat een pijp of vaporizer met DO-G toppen de spieren helpt ontspannen na intensieve inspanningen en lange afstanden rennen.

Deze aangename en evenwichtige high gaat gepaard met aardachtige en zurige aroma’s. Het betreft diepe en rijke smaken die goed passen bij een verse kop koffie en hartige snacks. Het terpeenprofiel dat hiervoor verantwoordelijk is, maakt DO-G extracten een interessante toevoeging voor medicinale edibles. Denk aan saladedressings en pastasauzen.

DO-G staat bekend om haar grote opbrengsten en hoge harsproductie. Ze heeft zo’n 60–65 dagen nodig om hoogwaardige toppen te ontwikkelen, voordat ze oogstrijp is. Kwekers die deze dame buiten telen, mogen halverwege oktober de oogst binnenhalen.

DO-G (Ripper Seeds) feminized Product Informatie
Merk Ripper Seeds
Ouders White Fire Og bx Do-si-dos
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    26/Jul/2022

    Alle gekeimt
    Sehr gute Genetik 5/6 Bombe 1 leider etwas verkümmert. Sonst sehr guter strain und wirklich viel oben

    M. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
DO-G (Ripper Seeds) feminized
DO-G (Ripper Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.