Chempie (Ripper Seeds) feminized

(3)

Chempie produceert grote clusters met compacte toppen. Haar opbrengsten zijn aanzienlijk te vergroten met de snoeimethode FIM.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Ripper Seeds - Chempie: Goddelijke rookwaar voor de avond

Chempie is een drievoudige hybride die voortkomt uit veredeling met de oudersoorten Cherry Pie, Chemdawg en Do-Si-Dos. Deze genetische combi heeft een nieuwe genenpool gecreëerd met verschillende fenotypen, afhankelijk van externe omstandigheden. De psychoactieve effecten vallen goed in de smaak bij gebruikers die het vaak lastig vinden een keuze tussen indica- en sativasoorten te maken. Haar genetische profiel bestaat voor 60% uit sativagenen en voor 40% uit indicagenen. Dit zorgt voor een high waar het lichaam stoned van wordt en de geest door wordt gestimuleerd. Deze effecten maken Chempie ideaal in de avond als je wilt ontspannen, maar helder, creatief en productief wilt blijven. Deze gebalanceerde high is ook geweldig voor sociale settings. Het lichaam kalmeert, maar geestelijk blijf je alert genoeg om diepe en filosofische gesprekken te voeren.

Chempie levert zowel binnen als buiten forse opbrengsten. Ze reageert bijzonder goed op de snoeimethode FIM of “fuck I missed”. Hiermee vergroot je haar opbrengstpotentie. Deze methode is vergelijkbaar met toppen, alleen verwijder je hierbij alleen het uiterste puntje van de scheut. Deze beheerste schade veroorzaakt een cellulaire reactie in de planten, waardoor er 6–8 nieuwe toppen ontstaan na een keer snoeien. Pas je FIM toe op Chempie? Dan mag je erop rekenen dat veel meer takken beladen raken met compacte, donkergroene toppen.

Chempie staat gewoonlijk 2–4 weken in de vegetatieve fase, voordat ze de bloeifase van 60–65 dagen betreedt. Planten die buiten staan, zijn halverwege oktober oogstrijp.

Chempie (Ripper Seeds) feminized Product Informatie
Merk Ripper Seeds
Ouders (Cherry Pie x Chemdawg) x do-si-dos
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    20/Jun/2022

    Very nice
    Very Good to Grow! Top Shelf weed

    F. M.
    23/Sep/2021

    Erg lekker, harde toppen.
    Bloeit erg mooi, smaakt goed. Je proeft de kersen er een beetje door en vooral het chemisch/dieselachtige smaakje is goed vertegenwoordigd. Ook een erg sterk wietje wel. Aanrader!!

    O. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chempie (Ripper Seeds) feminized
Chempie (Ripper Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.