RAW Houten Rolling Tray

(4)

RAW is wereldberoemd vanwege haar ruime assortiment van vloeitjes en rokersbenodigdheden. Deze houten tray is daar geen uitzondering op. Elke wietliefhebber weet dat een rolling tray zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. Kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij RAW, dus je hebt er jarenlang plezier van. RAW maakt het waar en brengt je meer.

€ 27,95
€ 20,96 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

RAW Houten Rolling Tray

Een stoner is niet compleet zonder een handige, degelijke rolling tray voor je rooksessies. En kijk, daar dient de RAW Houten Rolling Tray zich aan. RAW heeft als producent van de allerbeste lange vloei een naam hoog te houden, daar sluit deze rolling tray perfect bij aan. Het is zeker geen artikel uit de grabbelbak. Het heeft verfijnde vormovergangen die dit onmisbaar accessoire nog handiger maken.

De RAW rolling tray biedt ruimschoots plaats voor het draaien van een flinke toeter. De opstaande randen garanderen je dat je wiet, tabak en draaibenodigdheden er niet vanaf kunnen vallen. De tray is gemaakt van acaciahout en afgewerkt tot een wonderschoon, spiegelglad en natuurlijk stukje houtwerk. Je vrienden zullen stikjaloers zijn als je de tray tijdens een rooksessie tevoorschijn tovert. Omdat het een natuurproduct betreft zijn er variaties in de kleur en draad van het hout te verwachten. Het gelaserprinte RAW-logo pronkt precies in het midden van de tray. Dit briliiant stukje vakmanschap wordt dus niet ontsiert door labels of stickers, wat het product een begeerlijke uitstraling geeft. Met een formaat van 17,8 x 27,9 x 2cm neemt de tray ook nog eens weinig ruimte in en is makkelijk op te bergen. Maak een statement op je salontafel.

Hoewel andere trays extra zijn opgeleukt, gaat dat vaak ten koste van de kwaliteit, want de glanzende bedrukking slijt na verloop van tijd waardoor ze er prullerig uit gaan zien. Daar is met deze hardhouten rolling tray geen sprake van. Gun jezelf dit fantastische, duurzame en vakkundig gemaakte product van je favoriete merk. Kies RAW.

RAW Houten Rolling Tray Product Informatie
Material Hout
Grootte Medium
Dimensies 27 x 18 cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    11/Jun/2023

    Mooi... maar...
    Mooi afgewerkt, ziet er strak uit, ik had verwacht dat deze zou passen op de houten box, sluit niet mooi aan, dus helaas heb ik er dus voor het mooi niks aan.. De "goedkopere" trays gaan idd gebruiks sporen vertonen..

    M. P.
    28/Oct/2020

    Very nice , very high quality
    Very nice , very high quality , BUT way smaller than expected :D.

    F. #.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
RAW Houten Rolling Tray
RAW Houten Rolling Tray
Je bezoekt onze Nederlandse website.