Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Citrus Smoothie (ROOR Seeds) regular

Citrus Smoothie (ROOR Seeds) regular

Citrus Smoothie van ROOR Seeds is 80% Indica met fruitige smaak en is gemaakt door het kruisen van OG Kush en Grapefruit, twee beroemde soorten uit Californië. De bossige planten hebben een bloeitijd van 8-9 weken en produceren een mooie hoeveelheid wiet om het lange wachten te compenseren; 300-400g/m² in een overdekte omgeving. Sterke wiet met een heldere, opwekkende high en medisch potentieel.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

65,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 65.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

ROOR Seeds - Citrus Smoothie: Snelbloeier met een fruitige smaak en een hoge opbrengst

Citrus Smoothie door ROOR Seeds is een overwegend Indica (80%) en is gekweekt door het kruisen van twee van de meest beroemde en populaire soorten uit Californië - Grapefruit en OG Kush, de ene vanwege haar kenmerken voor liefhebbers, de andere om haar hoge rendement en haar commerciële potenties.

Citrus Smoothie door ROOR Seeds is een struikachtige plant met een geweldige harsproductie en strakke toppen, dicht bedekt met trichomen. Om de beste tijd voor de oogst te bepalen, wordt het aanbevolen om de trichomen te checken met een vergrootglas; zodra 10% de kleur hebben van amber, zal de wiet de beste smaak hebben en de helderste high. De vrij lage groeistructuur, slechts iets uitgerekt en de snelle bloei maken Citrus Smoothie een perfecte keuze voor de Sea of Green methode; het trimmen van de lagere takken is onvermijdelijk als je mooie grote hoofdtoppen wil bereiken.

Citrus Smoothie door ROOR Seeds vereist een bloeiperiode van 8-9 weken (maak daar maar 7-8 weken van bij groei op hydro) om die grote lime-groene toppen voort te brengen en nog een genereuze hoeveelheid ook! Een gemiddelde oogst in een Sea of Green opstelling bedraagt 300-400g/m² en de gedroogde wiet heeft een citroen / ananas aroma en een fruitige, citrus smaak. Het gerookte eindproduct levert een zeer heldere, opwekkende high en heeft een aantal wenselijke bijwerkingen, zoals stress-, angst- en pijnverlichting, waarmee ze haar medicinale krachten onthult.

Citrus Smoothie door ROOR Seeds is nogal een "stinker" in de laatste twee weken van de bloei, dus je kunt er maar beter voor zorgen dat je koolfilters er klaar voor zijn. In de weken 3-6, moet je haar goed voeden en niet te zuinig met de "P en K", maar zet haar tien dagen voor de oogst op een dieet om de best mogelijke smaak te bereiken.


Merk ROOR Seeds
Genetica 80% indica / 20% sativa
Ouders Grapefruit x OG Kush
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor 300-400 g/m2
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst



  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.