Cal-Train Wreck (Sagarmatha Seeds) feminized

Cal-Train Wreck van Sagarmatha is de sublieme Californische versie van de wereldbekende Train Wreck. Deze plant heeft de allerbeste fenotypen van deze variëteit en gaat veel verder dan haar gebruikelijke bestemming; ze tilt je hoog de lucht in. Ze puft op een mooi tempo voort en bloeit in slechts 60 dagen. Haar opbrengst valt ook helemaal niet tegen. Dit is een compacte klassieker in de maak.

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 35.00
 • Aantal zaden: 5 € 35.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - Cal-Train Wreck: De Cali versie van de klassieke Train Wreck

Cal-Train Wreck feminized van Sagarmatha werd ontwikkeld in Oregon maar gekweekt in Californië en is nog steeds zo potent en vruchtbaar als voorheen. Deze Cali versie van Train Wreck slaat op je in als een niet te stoppen beest en is gemaakt om je naar plekken mee te nemen waar je nog niet eerder was.

Ze kan binnen en buiten groeien, deze Indica-Sativa soort pronkt met een korte bloei (60-65 dagen), mooie opbrengsten (300-350 g/m²) en potente highs -wat wil je nog meer? Binnenkwekers hoeven niet bang te zijn dat Cal-Train Wreck ze boven het hoofd groeit, want ze is opmerkelijk compact. Over het algemeen groeit ze binnen op tot hoogten van 0,7-1 meter. Absoluut een groot voordeel voor kwekers met weinig ruimte.

Zoals reeds vermeld levert Cali-Train Wreck een heerlijk potente wiet af, een wietje dat zelfs de meest ervaren kwekers op de proef stelt. Ze brengt een sterke, maar aangename lichamelijke stone teweeg. Deze wordt later vervangen door een cerebraal pak slaag, dat ze te danken heeft aan haar Sativagenen - over een echte traktatie voor je zintuigen gesproken. Cal-Train Wreck laat je als een adelaar hoog in de lucht vliegen.

Dit is de perfecte wiet om met vrienden en familie te roken, Cal-Train Wreck laat je eerst ontsporen (om het zo maar eens uit te zeggen) en bouwt je dan weer op. Een leuke, kleine toevoeging aan elke cannabiscollectie.

Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 60-65 days
Opbrengst Indoor 300-350 g/m2
Hoogte (Indoor) 70-100cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cal-Train Wreck (Sagarmatha Seeds) feminized
Cal-Train Wreck (Sagarmatha Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.